WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Veelzijdige damesmode van CARTOON

Het merk CARTOON is ontstaan als dochtermerk van de Duitse Betty Barclay Fashion Group. Het succes was al vrij snel groot, waardoor de items vandaag de dag in 3500 winkels verkocht worden op 69 verschillende plaatsen over de hele wereld. Wanneer je de collectie van CARTOON bekijkt, zul je al snel zien dat het niet alleen bestaat uit een paar shirts en blouses. Bij CARTOON mode kun je namelijk ook terecht voor prachtige jeans, blazers, handtassen, sjaals en mutsen. Je hebt daardoor de mogelijkheid om jezelf volledig met items van dit mooie merk te kleden. Dat is wat CARTOON uniek maakt.

Jouw eigen stijl

De mode van CARTOON is zeer geschikt voor energieke vrouwen die alles uit het leven willen halen. De kledingstukken zijn gemaakt van prachtige stoffen in zeer uiteenlopende kleuren, wat de keuze groot maakt. Bij deze kleuren kun je denken aan zachte pasteltinten, zoals lichtroze en lichtblauw, maar ook witte items en af en toe een kledingstuk in het knalgeel behoren tot de veelzijdige collectie. De items kunnen daarbij effen zijn, maar de collectie van het merk bevat ook veel items die voorzien zijn van een opvallend design. Het ruime aanbod van CARTOON biedt daarom meer dan voldoende keus om jezelf stijlvol te kleden.

Een elegante collectie

De kleding in de collectie zijn geschikt voor diverse gelegenheden, onder andere vanwege de fijne stoffen waarmee gewerkt wordt. Zo bestaat de collectie onder andere uit mooie kleding van zachte, wijdvallende stoffen, die niet irriteren. Deze kleding is zeer geschikt om in huis te dragen, maar er zijn ook uiteenlopende kledingstukken beschikbaar die ideaal zijn voor een avondje uit. De elegante avondjurken en diverse tops met sierlijke details geven je bijzonder veel stijl en weten altijd te verrassen. Wanneer je er dus voor kiest om jouw volledige garderobe uit items van CARTOON te laten bestaan, heb je altijd de mogelijkheid om bij elke gelegenheid goed gekleed voor de dag te komen.