WHITE STUFF
2 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
WHITE STUFF2

White Stuff: creatieve inspiratie, innovatie en passie

Het Britse lifestylemerk White Stuff is gespecialiseerd in aantrekkelijke dames- en herenkleding, accessoires en geschenken. Maak moeiteloos gepolijste alledaagse looks met de uitgebreide collectie elegante jurken en strakke jassen of fleur je outfit op met een vrolijke rok met patroon en topensemble. Je kunt ook kiezen voor een comfortabele trui in combinatie met een casual jeans of scherp blijven met een vest en een minimalistische broek. White Stuff is enigszins eigenzinnig en excentriek, maar altijd stijlvol. Het merk zorgt voortdurend voor een trend, maar luistert daarbij steeds eerst naar zijn klanten en hun behoeften. Het modelabel staat voor creatieve inspiratie, innovatie en gepassioneerde inspanningen. Over het geheel genomen wil White Stuff klanten het vertrouwen geven om hun persoonlijkheden uit te drukken, ongeacht hun levensstijl en levensfase.

Subtiel onderscheidend

Het verhaal van White Stuff begon in de Franse Alpen, waar de oprichters hun "Boys from the White Stuff" T-shirts begonnen te verkopen om hun ski-gewoonte te betalen. Opgericht in 1985, is het bedrijf nu uitgegroeid tot meer dan 100 winkels en concessies in het Verenigd Koninkrijk en internationaal, met stijlvolle dames- en herenkleding en prachtige accessoires en huishoudartikelen. De originele prints - allemaal in eigen huis ontworpen – en ingewikkelde details weerspiegelen samen met de weloverwogen ontwerpelementen de persoonlijkheid van het merk en maken het subtiel onderscheidend. Vandaag de dag zijn de oprichters nog steeds de eigenaar van het bedrijf en blijven ze een hands-on ondernemersgeest omarmen, creëren ze kleurrijke kledinglijnen en promoten ze actief White Stuff's foundation voor kansarme jongeren.

Kwalitatieve retro en vintage items

White Stuff is altijd op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, maar verliest het verleden nooit uit het oog. Retro en vintage kledingstukken bieden namelijk ontzettend veel inspiratie, zelfs in deze moderne wereld. De beste klassieke designs worden omgetoverd in trendy items die opvallen. De designers zorgen ervoor dat ieder kledingstuk van de beste materialen wordt gemaakt. Hierdoor vallen alle items mooi, maar behouden ze ook hun vorm. Je hebt dus jaren plezier van ieder uniek kledingstuk. Bij White Stuff weet je altijd wat je kunt verwachten: een grote portie individualiteit, een mix van retro en vintage en de beste stoffen.