WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Venice Beach is geïnspireerd op de Californische vibe

Het Duitse label Venice Beach werd eind jaren tachtig opgericht. Dit merk is bedoeld voor vrouwen en maakt stijlvolle athleisure wear. Dat Venice Beach in Los Angeles is gekozen als bron van inspiratie is niet zo vreemd: dit is immers de bakermat van fitness en lifestyle. Combineer dat gevoel met die relaxte Californische vibe en je hebt een collectie sportkleding, badkleding, vrijetijdskleding en accessoires waarmee je energiek sport en yoga beoefent of lekker een dagje op het strand bent. Venice Beach geeft een fashion twist aan praktische en comfortabele athleisure wear. Het perfecte merk voor elke sportieve modeliefhebber.

Innovatieve designs van hoge kwaliteit

Venice Beach heeft sportieve mode gecreëerd met een multifunctioneel doel: je kunt erin sporten maar wil je daarna met vrienden afspreken, dan hoef je je niet direct om te kleden. Niet alleen het design springt in het oog, maar de kleding is ook zo gemaakt dat je er makkelijk in beweegt en dat de stoffen ademend zijn. Of je nu gaat hardlopen, zwemmeneen fitness workout of yoga sessie plant. Venice Beach snapt dat je er bij elke work out trendy wil uitzien. Dankzij de gestroomlijnde en kleurrijke ontwerpen straal je met dit merk uit dat je je fit voelt en de wereld aan kan.

Trendy bikini's en stijlvolle shorts

Venice Beach maakt voor elk sportief moment de perfecte outfit. Denk aan een sportlegging met een los T-shirt en een paar goede hardloopschoenen voor een goede training. Wissel de look af met een sportieve maar stijlvolle short en je hebt in een handomdraai een outfit die je ook na het sporten kunt dragen. Ben je een dagje op het strand? Venice Beach heeft bikini's met prachtige prints en pasvormen voor verschillende lichaamstypen. Combineer deze met een trendy omslagdoek en je hebt zo de ultieme beachlook. Door de veelzijdigheid van Venice Beach wil je dit hippe sportmerk vast en zeker in jouw kast hebben.