WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Herschel: tijdloos, innovatief en duurzaam

Herschel Supply Co. werd in 2009 opgericht door de gebroeders Jamie en Lyndon Cormach. Ze vernoemden het merk naar het stadje waar drie generaties van hun familie is opgegroeid. Op dit moment wonen er in het stadje maar 30 mensen. Herschel’s thuisbasis is Vancouver in Canada. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat kwaliteitsvolle accessoires maakt met een goed gevoel voor details. Tegenwoordig zijn ze dan ook niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Je kunt kiezen voor de veilige Classic Collectie of je juist onderscheiden met de Studio Collectie of de Bad Hills Workshop. Die laatste is een lijn waar geen regels gelden met innovatieve en progressieve producten als resultaat.

Rugzakken voor alledaags gebruik, jarenlang

Herschel streeft ernaar rugzakken en accessoires te ontwikkelen voor alledaags gebruik. Naast stoere rugzakken vind je er ook petten, mutsen en heuptassen. De Classic Collection is speciaal ontwikkeld met details die de alledaagse reiziger van pas komen. Herschel gebruikt tijdloze ontwerpen, die nostalgie combineren met moderne functionaliteit. Daarnaast heeft Herschel een Studio Collectie die geschikt is voor mensen die net wat anders willen dan de rest. Herschel biedt tevens een collectie voor kinderen.

Tijdloze ontwerpen die nooit vervelen

De backpacks, accessoires en rugzakken van Herschel onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en fijne afwerking. Een tas van dit merk is een investering voor het leven, en dankzij het tijdloze ontwerp zul je hem ook niet snel zat zijn. Het zijn tassen die fijn dragen, duurzaam zijn en zijn gemaakt om lange afstanden af te leggen. Daarnaast hebben ze een moderne, frisse look waardoor je altijd goed voor de dag komt. Herschel’s producten zijn tegenwoordig overal ter wereld te verkrijgen en dat is natuurlijk niet voor niets. De accessoires van het merk zien er stoer uit en zijn geschikt voor stijlbewuste mensen. De tassen zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, blauw en bordeauxrood. Hierdoor wordt combineren kinderspel.