WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van Fashion Union76

Fashion Union – vintage vrouwelijkheid op elk uur van de dag

Het Britse merk Fashion Union werd in 2013 opgericht met als missie om meer persoonlijkheid, zelfzekerheid en vrouwelijke elegantie in het straatbeeld te introduceren. Ze richten zich op dames die grenzen durven verleggen, die de trendy stuks zo van kantoor naar de afterparty dragen. In de collecties, die continu worden aangevuld, staan kleur, verfijning en betaalbare prijzen telkens weer voorop. De look? Die is fris en levendig, met vintage geïnspireerde prints en veel vrolijke knipoogjes. Zo is het een eitje om jouw allerindividueelste stijl te creëren die perfect aansluit bij je karakter. De modebewuste vrouw weet met Fashion Union altijd waar ze aan toe is!

Veelzijdige stuks, slimme combinaties

Om er zowel op het werk als op het feestje achteraf piekfijn uit te zien, moet je je outfit van Fashion Union slim samenstellen. Neem nu een glitterjurkje. Dat is niet geschikt in een zakelijke omgeving, zou je misschien denken, maar toch zijn er heel wat mogelijkheden. Camoufleer het jurkje met een lang gebreid vest en een oversized sjaal als accessoire. Zo geef je een beetje glitter prijs, maar spring je tijdens de werkuren niet te erg uit de band. Zodra de kantoordeur achter je in het slot is gevallen, gooi je het vest en de sjaal opzij en ben je ready to party! Je kunt natuurlijk ook omgekeerd te werk gaan: vertrek van een eerder neutrale outfit zoals een toffe blouse en effen broek en pimp je ensemble na de werkuren met een glittervestje en enkele opzichtige juwelen. Zo hoef je niet naar huis om van kleding te wisselen en heb je meer tijd om te feesten!

Prachtige printjes tegen prima prijsjes

Veel rokken en jurken, kanten mouwtjes, semitransparante afwerking, glitter en glans, strikken, knoopjes, bloemen, stipjes en dotjes. Elk stuk in het assortiment van Fashion Union beschikt over minstens één bijzonder en ultravrouwelijk detail, om over de pasvorm nog maar te zwijgen. Dames die dat lieflijke wel kunnen appreciëren, houden hun portemonnee nu best in de aanslag. Niet omdat je je kredietkaart nodig hebt, wel omdat de items van Fashion Union uitzonderlijk zacht geprijsd zijn en je er gegarandeerd meer koopt dan je van plan was! Shop dus snel je droomlook en laat je collega’s én vrienden versteld staan van jouw stijl.