Merkenheader

Usha: van vrouwelijk chic tot stijlvol klassiek

De ontwerpers van het kledingmerk Usha stellen zich ten doel om de vrouwelijkheid en persoonlijkheid van de drager tot uiting te brengen in hun kleding. Daarbij biedt het succesvolle Duitse label een breed assortiment aan kleding aan die voor iedere vrouw geschikt is. In de collecties probeert het bedrijf vooral de charmante, romantische vormen benadrukken. Dit wordt onder andere bereikt door de grappige details die in de outfits te vinden zijn. Toch zijn de ontwerpen tegelijk zeer klassiek gehouden. Dit zorgt ervoor dat de items zowel tijdens een avondje uit, als op het kantoor gedragen kunnen worden. Hierbij wil het label mode ontwerpen voor iedere vrouw met elk budget. De items zijn daarom zeer scherp geprijsd, zonder dat op de kwaliteit wordt ingeboet.

Vanuit Hamburg de wereld in

Het label Usha creëert zijn elegante ontwerpen vanaf de jaren 70 in Hamburg. Het trendy kledingmerk valt onder het bedrijf Dutta Textilvertriebs GmbH. Hier zijn meer dan 40 werknemers verantwoordelijk voor de soms klassieke, dan weer speelse en extravagante looks van het unieke label. Dankzij de succesvolle collecties produceert het inmiddels collecties over de gehele wereld. Het merk maakt bij de productie gebruik van hoogwaardige materialen. Zo vind je in het assortiment veel viscose terug, maar ook fijn katoen, prachtige zijde en mooie suède. Deze materialen voelen prettig aan op de huid, zodat de kleding een hoog draagcomfort heeft. Naast het gebruik van uitstekende materialen zijn de ontwerpen van het merk zeer uniek. Het label weet een brug te slaan tussen traditioneel, klassieke designs en actuele trends.

Met Usha benadruk je je vrouwelijkheid

De items uit de collecties van Usha zijn erop gericht om je extra vrouwelijk te voelen. Zo worden veel tops uitgevoerd met een V-hals, wat een subtiel accent op de buste geeft. Vooral de tunieken van het merk zijn zeer populair. Die zijn verkrijgbaar in dromerige prints, beschikken over een brede Carmen hals, hebben mooie details in de taille en delicate silhouetten die een perfecte pasvorm geven. Ook vind je in de collectie vaak de trendy boho-stijl terug. Zo zijn er veel items met bloemenprints en kralen in het assortiment. Ook maken de ontwerpers graag gebruik van borduurwerk, kant en linnen. Daarbij schroomt het niet om transparante onderdelen in de kleding te verwerken, wat een spannend effect geeft. Usha zorgt ervoor dat je je op en top vrouw voelt.