Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van Polo Ralph Lauren547

Elegante mode van Polo Ralph Lauren

Midden vorige eeuw begon Ralph Lauren als een merk van dassen. Het bedrijf maakte intussen een hele evolutie door, maar in de algehele stijl valt duidelijk een lijn te trekken: die is nog steeds elegant en klassiek zonder saai te worden. Misschien heb je wel een van hun iconische stukken in huis, een trui of shirt met de Amerikaanse vlag erop? Dan is er goed nieuws voor jullie, boys en girls, want die vlag komt in elke collectie weer terug! Dat geldt trouwens voor het hele assortiment: koop een stuk van Polo Ralph Lauren en je hebt een tijdloze klassieker in handen. Dat is toch het beste excuus om enkele extra stukken in te slaan?

Een complete outfit van Polo Ralph Lauren, makkelijk online besteld

Volgens het woordenboek is het poloshirt een “sporthemd met opvallend kraagje en boord, met korte mouwen”. Al kan je deze shirts ook vandaag nog bestellen, Polo Ralph Lauren is natuurlijk veel meer dan dat. Het assortiment dat About You in zijn online shop voor jou heeft klaarstaan, gaat erg breed. Zoek je een klassieke gestreepte damesblouse die je een instant elegante uitstraling geeft? Check! Mis je een vlot sweatshirt met capuchon in je kledingkast? Dubbelcheck! We kunnen kort zijn: je shopt je volledige outfit probleemloos bij elkaar, in welke mood je ook bent. Tip: kijk regelmatig of er speciale aanbiedingen zijn, zo shop je meer Ralph Lauren voor minder geld. Als dat geen win-win is!

Ralph Laurens Amerikaanse look

Sluit even je ogen en denk aan Polo Ralph Lauren. Welke stad zie je voor je ogen verschijnen? Waarschijnlijk niet Amsterdam of Antwerpen! Want ja, dit merk staat synoniem voor de US, voor Amerika, voor New York en andere miljoenensteden van over de oceaan. Het ademt niet alleen tijdloze klasse, maar ook motiverende energie. De kledingstukken komen pas in een grootstedelijke omgeving volledig tot hun recht. Zowel voor dames op weg naar de sportschool als voor heren op weg naar een businessmeeting. Voel je je als een vis in het water in New York of droom je ervan om deze stad te bezoeken? Haal snel een item van Polo Ralph Lauren uit je kast. Toegegeven, de wolkenkrabbers moet je er zelf even bij denken, maar jij bent er alvast klaar voor. Wanneer ga je je koffer pakken?