Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Alle producten van CHEERIO*75

CHEERIO*, Joko!

Presentator, acteur en nu ook ontwerper, Joko Winterscheidt is duidelijk één van de grote sterren in de Duitse TV-wereld en wil nu ook de fashion industrie veroveren! Voor zijn eerste collectie van zijn merk CHEERIO* heeft het multi-talent sokken ontworpen van hoge kwaliteit in frisse kleuren en verschillende prints.

Mission No Footprint

Als het om duurzaamheid gaat, doet Joko geen half werk. Met een productgarantie van twee jaar, het gebruik van biologisch katoen en gerecyclede verpakkingen, en dankzij het CHEERIO* Forrest project voor bosherstel, staat Joko wat duurzaamheid betreft zeker aan de top! Het doel: het productieproces van deze vaak ondergewaardeerde kledingstukken heroverwegen en in alle stadia transparant maken!


Cheerio

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG