SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5


PICARD: tassen met blijvende elegantie

Het Duitse merk PICARD maakt al zo'n negentig jaar tassen van hoge kwaliteit voor modebewuste vrouwen. Het beste materiaal wordt gebruikt voor een collectie met zowel traditionele als hedendaagse invloeden. De tassen die PICARD ontwerpt, zijn altijd geïnspireerd door de nieuwste trends, waardoor je als echte fashionista de perfecte tas bij je garderobe kunt kiezen. PICARD snapt dat jij als vrouw meer wilt dan een tas die er mooi uitziet. Een tas moet vooral functioneel zijn, en zeker betaalbaar. En je wilt er natuurlijk ook lang mee doen.

Tijdloze stijl en fantastische kwaliteit

Op basis van de nieuwste catwalk trends en met materiaal van de beste kwaliteit creëert PICARD elk seizoen weer een premium tassenlijn die thuishoort in de collectie van iedere echte liefhebber die graag afwisselt. Kies bijvoorbeeld een klassieke tote bag in prachtige diep groene of bordeaux tint en voor een casual stijl en een schoudertas in neutrale tonen om te combineren met een zakelijke outfit. Het merk besteedt veel aandacht aan de details van elke tas en vervaardigt die naar de behoefte van een vrouw. Denk bijvoorbeeld aan tassen met verlengde hengsels voor vrouwen die wat langer zijn.

Kies een PICARD tas als het perfecte accessoire bij jouw outfit

Een tas is volgens PICARD meer dan een opbergmogelijkheid. Het is een accessoire dat je outfit helemaal afmaakt. Een zakelijke outfit vraagt om een goede handtas of laptoptas met een strak design en van de beste kwaliteit leer. Bij een party look wil je juist een glamoureuze clutch als ultieme accessoire. Houd je meer van een streetwear, dan kies je voor een van de rugzakken van PICARD. De wat grovere vormen passen perfect bij die authentieke urban stijl. Ga je naar een concert of festival, dan past daarbij perfect een cross body tas, of juist een hippe tote bag. Met de tassen van PICARD doe je een duurzame investering tegen een redelijke prijs en bouw je een mooie collectie op.