-20% EXTRA op ALLE schoenen in de SALE5

SALE20Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van A.S.9824
A.S.98 Boots 'Heaven' in de kleur Zwart, Productweergave

-40%

A.S.98

EUR 159,00EUR 265,00
Beschikbare maten: 38
A.S.98 Veterlaarsjes 'Hell' in de kleur Donkergrijs, Productweergave

-30%

A.S.98

EUR 239,00EUR 345,00
Beschikbare maten: 36
A.S.98 Boots 'Flower' in de kleur Bruin, Productweergave

-40%

A.S.98

EUR 139,00EUR 235,00
Beschikbare maten: 40
A.S.98 Boots 'Heaven' in de kleur Antraciet, Productweergave

-25%

A.S.98

EUR 219,00EUR 295,00
Beschikbare maten: 36, 40

A.S.98 – iconische schoenen voor bijzondere vrouwen

Wanneer de oprichters van een bedrijf hun eigen levensloop en persoonlijke smaak in hun producten verwerken, krijg je topartikelen die met liefde worden gemaakt. Dit is ook voor het Italiaanse schoenenlabel A.S.98 het geval. Al sinds de jaren 80 leggen de stichters, een familie uit de buurt van Verona, hun ziel in de collecties die jaar na jaar verschijnen. Het resultaat is in de eerste plaats eigenzinnig te noemen: schoenen voor vrouwen die wars van alle trends de aandacht trekken en steeds perfect in de tijdsgeest passen. Dames die hun unieke stijl graag in hun hele outfit tot uiting brengen, Vind geweldigeen bij dit label dat ook schoeisel dat vrolijk uit de band springt.

Trek je stoute schoenen aan

Geen twee vrouwen zijn hetzelfde; zelfs twee vrouwen die een vergelijkbare stijl hanteren, zijn compleet verschillend. Dus waarom zou je schoenen van dertien in een dozijn shoppen wanneer er ook zoveel uitzonderlijke exemplaren te krijgen zijn? Liefhebsters van kordate boots komen bij A.S.98 alvast ruimschoots aan hun trekken. De zwarte en cognackleurige lederen exemplaren zijn versierd met stevige studs en grote gespen. Combineer dit opvallende paar met een lieflijk bloemenjurkje: zo toon je dat jij buiten de lijntjes durft kleuren. Wanneer de lente in het land is, kan je bij A.S.98 helemaal je hartje ophalen. Het merk heeft immers meerdere comfortabele sandalen voor je klaarstaan: beige of donker, plat of met makkelijke blokhak, er zijn opties te over.

Kortingen op kwaliteitsschoenen, te mooi om waar te zijn?

Het antwoord op bovenstaande vraag is een luidkeelse “neen”! Dat de vrouwenschoenen van A.S.98 in de categorie van de kwaliteitsaccessoires thuishoren, blijkt uit de eisen die de fabrikanten aan hun artikelen stellen. Zo werken ze uitsluitend met hoogstaand leer uit hun thuisland, omdat alleen Italiaanse leerlooierijen dit materiaal – de grondstof van bijna al hun stukken – perfect weten te produceren. Ook aan de afwerking, zoals de naden en ritsen, wordt veel aandacht besteed. Kwaliteit staat dus altijd voorop, zonder dat deze schoenen je een rib uit je lijf kosten. Beter nog: bij ons Vind geweldige je altijd wel enkele exemplaren in de sale. Shop dus snel je favoriete paar en toon aan de buitenwereld dat jij stevig in je schoenen staat!

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 27-01-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG