Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Spanx: corrigerend ondergoed voor meer zelfvertrouwen

Het was het jaar 2000 toen de oprichtster van Spanx, Sara Blakely, zich klaarmaakte voor een feestje. Ze kwam al snel tot de conclusie dat ze niet het juiste ondergoed had om haar jurk er zo glad en mooi mogelijk uit te laten zien. Het lukte haar om corrigerend ondergoed te maken door een panty in stukken te knippen. Dit bracht haar op het idee voor Spanx. Haar idee was om broekjes te maken met een verstevigend vlak. Hierdoor zouden vrouwen zich nog zelfverzekerder voelen wanneer ze een strakke jurk of een klein topje droegen. Het idee sloeg aan, want binnen de kortste keren hadden duizenden vrouwen een paar broekjes van het merk in hun kast hangen.

Het juiste ondergoed voor iedere outfit

Dankzij het grote succes van Spanx besloten de ontwerpers om verschillende soorten ondergoed te maken. Niet iedere outfit is hetzelfde, waardoor je niet altijd op dezelfde plaatsen ondersteuning nodig hebt. Daarom maakt Spanx tegenwoordig talloze verschillende items, zodat jij je altijd comfortabel kunt voelen. Broekjes, hemden en bodysuits worden allemaal gemaakt van het beste materiaal dat je lichaam er glad en goed gevormd uit laat zien. Het merk maakt bovendien niet alleen shapewear, maar ook gewone kledingstukken. Je kunt je hullen in topjes, leggings en sportkleren van het merk. Al deze items hebben dezelfde kwaliteit als het ondergoed, maar zijn niet corrigerend.

De stijl van Spanx

De stijl van Spanx is gemakkelijk samen te vatten. Het merk maakt namelijk simpele basics die je voor iedere outfit kunt gebruiken. Of je nu kiest voor de shapewear of de andere items van Spanx: de items hebben een simpele vormgeving die past bij iedere kledingstijl. De topjes kan je bijvoorbeeld prima dragen tijdens het sporten, maar ze passen ook perfect bij een simpele spijkerbroek. Het ondergoed van het merk heeft allerlei verschillende lengtes en vormen. Zo kan je altijd corrigerend ondergoed vinden dat de juiste gebieden aanpakt en dat ook nog eens onzichtbaar is onder je kleding. Dankzij de kwalitatief hoogwaardige items van Spanx loop jij er tijdens ieder feestje en evenement zelfverzekerd bij.