WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

Sunseeker: coole surf- en strandkleding als levenswijze

Het merk Sunseeker werd in 1970 in Australië opgericht en maakt surf-, zwem- en strandkleding. Enkele specialiteiten van dit label zijn bikini's, kaftans, hoeden, bikinislips en -tops, rashies, handdoeken en tassen. In 1973 maakte het merk furore door als eerste speler op de markt de broekjes en tops van bikini's afzonderlijk te verkopen. Zo kunnen dames hun eigen strand- en sportkleding zelf combineren in een modieuze en sportieve look. Ook ontwikkelde het bedrijf een eigen type badtextiel. Het merk van Down Under mocht als eerste de term “second skin” voor badkleding claimen.

Stijlvolle en speelse prints

Sunseeker is de belangrijkste speler op de Australische markt van strandkleding. De prints zijn steeds stijlvol en speels. De stoffen zijn mooi, sterk en elastisch. Het mission statement van het merk is de strandcultuur van Down Under te combineren met de laatste trends op het vlak van technologie en design. Dat Sunseeker ook meer en meer een internationale trendsetter is, bewijst dat deze formule aanslaat. Een goede pasvorm aan de cups en de uitsnijdingen aan armen en hals zijn voor het Australische label uitgangspunten. Kortom: Sunseeker wil meer zijn dan een bikinimerk voor zonvakanties.

Optimale bescherming tegen zon en zout water

Met de high neck bikini's en tanktops van Sunseeker kun je gemakkelijk en comfortabel sporten zoals beachvolley. Het merk staat voor een actieve levenswijze waarbij het strand en de zon integraal deel uitmaken van je levensstijl. De Australische surfcultuur wordt gecombineerd met esthetiek en kwaliteit. De beachwear beschermt je huid tegen zowel de zon als het zout en de slagen van het water. Ook droogt de kleding gemakkelijk en behouden de items hun elasticiteit. Australische dames weten dat ze bij Sunseeker goed zitten voor de combinatie van textiel van superieure kwaliteit met een goede pasvorm. En ook hier is Sunseeker een merk dat past bij actieve dames die houden van de zon en outdoor sporten.