Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

modström
136 item(s)
Volgen

Modström: Scandinavisch pracht

In de trendy dameskleding van Modström kun je onderscheiden van de rest. De collecties van het ontzettend populaire Deense merk zijn en blijven altijd verrassend. Ben jij op zoek naar een feminiene look met een rauw randje? Neem dan een kijkje in de webshop van Modström. Het Deense merk ontwerpt haar kleding met de visie dat elk moment mogelijk biedt tot verandering. Een verandering die een kans geeft om te omarmen, te vieren, te beïnvloeden en te rebelleren. Met deze visie ontwerpt Modström collecties met een modern karakter die de laatste trends volgen. Gericht op vrouwen met een urban stijl en de levendige high street fashion adoreren. De mode verandert natuurlijk elke dag, wat gister nog helemaal cool was, kan vandaag de dag alweer helemaal “not done” zijn. Modström streeft naar collecties voor fashionista’s die telkens willen veranderen. Om dit te bewerkstelligen ontwerpen ze continue nieuwe collecties en kledinglijnen.

Modström: Het Deense merk dat tegen de stroming ingaat

Het Deense merk Modström is in 2004 in het bruisende Kopenhagen opgericht. Het merk betekent letterlijk: tegen de stroming in. Het merk staat dus voor collecties met een rebellerend karakter voor vrouwen die weten wat ze willen. Modström is bijna 10 jaar actief op de Nederlandse modemarkt en is volgens vele kenners uit het modevak een schakel tussen high-street modehuizen en de catwalk. De collecties van het merk weerspiegelen de minimalistische Scandinavische stijl en geven er een vrouwelijke twist aan. Het merk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. In hun collecties vind je zowel nieuwe trendy items als minimalistische basics voor een betaalbare prijs.

Kleding voor vrouwen met een eigen mening

Ben jij een een vrouw die altijd bezig is met mode, die gewaagde stappen durft te zetten en haar beslissing intuïtief neemt, dan past het Deense merk Modström perfect in jouw garderobe. Vrouwen met een eigen mening, die voor zichzelf opkomen, ervan houden om tegen het alledaagse in gaan en niet bang zijn om hun mening te laten horen gaan gehuld in kleren van Modström door het leven. De kleding maakt een vrouw nog interessanter. De kleding is uitermate hedendaags, waardoor jij zeker een kijkje moet nemen in de online shop van Modström.