-20% EXTRA op ALLE schoenen in de SALE5

SALE20Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van BJÖRN BORG65
BJÖRN BORG Sneakers laag 'T1620 CLS' in de kleur Goud / Zwart, Productweergave

Nieuw

-49%

BJÖRN BORG

EUR 44,98EUR 89,95
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41
BJÖRN BORG Sneakers laag ' R455 ' in de kleur Crème / Taupe / Wit, Productweergave

-49%

BJÖRN BORG

EUR 39,98EUR 79,95
Beschikbare maten: 36, 40, 41, 42
BJÖRN BORG Sneaker 'R1300 PSU MET' in de kleur Rose-goud / Lichtgrijs / Wit, Productweergave

-49%

BJÖRN BORG

EUR 49,98EUR 99,95
in verschillende maten beschikbaar
BJÖRN BORG Sneakers laag in de kleur Zwart, Productweergave

BJÖRN BORG

EUR 89,90
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40, 41

Björn Borg: sportkleding van de Zweedse tennisser

Het kledingmerk Björn Borg is opgericht door de bekende Zweedse tennisser. Terwijl hij als tennisser vele toernooien won, ontplooide hij zich ook als eigenaar van zijn eigen fashionlabel. Het merk werd opgericht aan het einde van de jaren 80 en is in de loop der tijd enorm gegroeid. Tegenwoordig heeft het kledingmerk Björn Borg meer bekendheid als de tennisser zelf. Vooral onder jongeren en kinderen is het dan ook zeer populair, en het is zelfs na Calvin Klein het meest verkochte merk. Inmiddels wordt de kleding in vele landen verkocht en is Nederland uitgegroeid tot de tweede thuismarkt van het merk. In Nederland zijn ongeveer 20 Björn Borg winkels te Vind geweldigeen.

Björn Borg staat voor sportiviteit en stijl

In totaal is Björn Borg actief op vijf verschillende terreinen: kleding, tassen, schoenen, brillen en ondergoed. Als het gaat om de kleding richt het bedrijf zich vooral op een casual stijl, evenals sportkleding. Zeer populair zijn de sportieve bikini's en het ondergoed met de kenmerkende naam erop. Maar ook op de andere kledingstukken is de bekende handtekening van Björn Borg te Vind geweldigeen. Vooral mannen dragen het graag om de naam van het merk te laten zien, onder andere omdat het een waar statussymbool is. Het merk staat voor stijl en sportiviteit.

Maatschappelijk betrokken

Wat opvalt bij Björn Borg is dat het bedrijf zeer maatschappelijk betrokken is. Er is daarom een zeer strenge gedragscode waar iedereen die met het bedrijf te maken heeft aan moet voldoen. In de gedragscode zijn regels te Vind geweldigeen als het verbod op overwerk, gedwongen arbeid en kinderarbeid. Ook staan er onderwerpen in als veiligheid op de werkvloer en doorbetaling bij overwerk. Deels heeft dat ermee te maken dat Björn Borg geen last wilt hebben van slechte publiciteit, maar ook omdat het merk voor een betere toekomst wilt zorgen. Het dragen van Björn Borg kleding is dus niet alleen stylish en trendy, maar ook een slimme keuze. Je kiest voor een merk dat haar werknemers en de dragers van de kleding een goede toekomst wil bieden.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 27-01-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG