Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van LEVI'S871

LEVI'S: liefde voor denim

In 1873 werd LEVI'S opgericht door de Duitser Levi Strauss. Hij verhuisde naar Amerika om te helpen in de zaak van zijn broer, maar kwam al snel op het idee een eigen bedrijf te beginnen. Zijn eerste concept was meteen een grote doorbraak in de modewereld, want Levi Strauss vond de spijkerbroek uit. In eerste instantie produceerde LEVI'S deze broeken voor handwerkers die op zoek waren naar een broek die tegen een stootje kon. Door de jaren heen is de spijkerbroek een echte basic geworden die je in bijna iedere kledingkast terugVind geweldiget. Sinds deze eerste uitVind geweldigeing heeft LEVI'S zich altijd beziggehouden met het produceren van stoere en duurzame kleding die bij iedereen past.

Een outfit van spijkerstof

De ontwerpers van LEVI'S werken vandaag de dag nog steeds het liefste met denim. De jeans van het merk zijn inmiddels wereldberoemd, maar daarnaast ontwerpen de designers nog talloze andere items. Het merk maakt jassen, jurken en zelfs T-shirts van denim. Daarnaast worden er ook genoeg kledingstukken ontworpen van andere stoffen, maar ze hebben dezelfde stoere uitstraling als de jeans van het merk. LEVI'S maakt het liefste kleding voor iedereen die een casual stijl met een stoer randje nastreeft. De designs zijn simpel maar effectief. Met een goed paar jeans als basis van je outfit kan je eindeloos blijven mixen en matchen met T-shirts, jackets en accessoires.

Kleding voor iedereen

LEVI'S begon met het produceren van werkkleding voor mannen, maar door de jaren heen is het merk gegroeid en heeft het zich ontwikkeld. Dat betekent dat iedereen tegenwoordig bij het merk terecht kan. Er worden stijlvolle items ontworpen voor mannen, vrouwen en kinderen, en zowel jong als oud hebben toegang tot passende basics van goede kwaliteit. Vanaf het allereerste moment heeft LEVI'S de lange levensduur van zijn kleding als hoogste doel gehad. De jeans van het merk zijn hier een schoolvoorbeeld van. Denim is degelijk en wordt ook nog eens extra verstevigd met behulp van klinknagels. Alle andere items van het merk hebben dezelfde kwaliteit. Je hebt dus jarenlang draagplezier wanneer je een item van LEVI’S koopt.