T-shirt bh's voor dames390

T-shirt bh: comfortabel en vrijwel onzichtbaar

Bijna iedere vrouw draagt dagelijks een bh om haar borsten te ondersteunen. Een T-shirt bh geeft meer zekerheid en zorgt er ook voor dat je comfortabel door het leven kunt gaan. Soms is het namelijk vervelend dat je bh zichtbaar is onder je kleding, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een speciale T-shirt bh is namelijk niet te zien, zelfs wanneer je een strak topje aanhebt. Deze bh's hebben een gestroomlijnde pasvorm, waardoor er geen randje zichtbaar is tussen de bh en je huid. Verder hebben de cups ook geen overbodige decoraties, dus je ziet ook geen kleine oneffenheden onder je shirt. Zo heb je toch de ondersteuning van een bh, zonder dat je outfit verstoord wordt.

De look van je T-shirt bh

Over het algemeen zijn T-shirt bh's vrij neutraal. Ze hebben een rustige kleur zoals beige, wit, blauw of zwart. Hierdoor zijn ze minder goed zichtbaar, wat natuurlijk het hele idee achter een T-shirt bh is. Je hoeft alleen niet voor een neutraal model te gaan. Sommige exemplaren hebben namelijk ook een iets opvallendere kleur, zoals roze, paars of rood. De cups van de bh zijn altijd dun en soepel, maar de rest van de vorm kan variëren. Denk bijvoorbeeld aan een strapless bh of een model met een mooie kanten afwerking aan de onderste band. Ook dubbele bandjes of een strikje tussen de cups zorgen ervoor dat jouw simpele T-shirt bh net wat meer opvalt.

T-shirt bh's combineren

Het ligt natuurlijk voor de hand om jouw T-shirt bh onder een T-shirt te dragen. Deze modellen zijn namelijk speciaal gemaakt om onder nauwsluitende shirts te dragen. Ben je van plan om een leuk strapless topje aan te doen? Ga dan voor een T-shirt bh waarvan je de bandjes kunt verwijderen. Sommige exemplaren hebben zelfs een doorzichtige band waardoor je ze ook onder een jurkje met een fraaie open rug kunt dragen. Je kunt deze open rug ook extra aankleden met jouw bh. Zoek een model uit met kanten details aan de achterkant. Zo geef je een basic jurkje meteen een speciale touch. Een T-shirt bh is dus niet alleen gemaakt om onzichtbaar te zijn, want je kunt er ook mee opvallen.