Minimizer bh's22

Je hebt alle producten uit de categorie Minimizer bh's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bh's

Minimizer bh: altijd een prachtig decolleté

Een minimizer bh is bedoeld om een kleiner decolleté te creëren, bijvoorbeeld wanneer je vollere borsten hebt. Hoewel je natuurlijk trots bent op je rondingen en die graag etaleert, zijn er momenten dat je behoefte hebt iets meer camouflage of extra ondersteuning. Dan is een minimizer bh ideaal, want zo ziet de buste er kleiner uit, tot wel één cupmaat. Deze beha's zijn niet alleen comfortabel en functioneel maar zien er ook heel erg stijlvol uit. Minimizer bh's kunnen uitgevoerd zijn in de vertrouwde kleuren als zwart, wit en nude, maar er zijn ook modellen in pasteltinten en met prachtige motieven. En wat te denken van kanten bewerkingen of verfraaiingen als strikjes? Zo heb je een beha die goed zit en zie je er ook nog eens zelfverzekerd en sexy uit.

Beha minimizer biedt comfort en steun

Bij het dragen van een bh is het belangrijk dat je je comfortabel voelt. Daarom kan je het beste een model uitzoeken dat bij jouw cupmaat en type borsten past. Kleinere borsten krijg je niet door een bh te dragen die de boel afknelt, waardoor je een raar silhouet en pijnlijke borsten zou krijgen. De kracht van de minimizer bh is dat die speciaal is ontworpen om een kleinere cupmaat te krijgen zonder dat je inlevert op steun en comfort. De cups zijn namelijk zo gemaakt dat de borsten over een groter oppervlak worden verdeeld waardoor de buste als geheel kleiner lijkt. Dat effect zou je met een te kleine bh ook kunnen creëren maar dat zit natuurlijk zeer oncomfortabel.

Minimizer: in een handomdraai een cupmaat kleiner

Er zijn momenten waarop je borsten extra op hun plek gehouden moeten worden. Bijvoorbeeld wanneer je gaat sporten. Dan is een minimizer bh perfect. Dankzij elastische stoffen als lycra en nylon kun je vrij bewegen en de gestroomlijnde modellen zorgen ervoor dat de beha bijna onzichtbaar is onder je kleding. Bovendien heeft een bh minimizer gladde, zachte cups en brede bandjes waardoor je verzekerd bent van voldoende support. Kies een bh uit die bij jouw stijl en smaak past en je voelt je altijd op je gemak en zelfs ontzettend mooi in je nieuwe aanwinst. De ultieme combinatie van comfort, steun en uitstraling maakt een minimizer bh onmisbaar in jouw garderobe.