Multiway bh's voor dames129

Multiway bh: veelzijdig en ondersteunend

Een multiway bh weet altijd bijzonder comfortabel te zijn. Iedere vrouw weet tenslotte hoe belangrijk het is om een goede bh te dragen. Je hebt hem namelijk nodig voor extra ondersteuning en comfort. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om je bh te combineren met je outfit. De bandjes vallen op en kunnen zo de look van een mooi jurkje helemaal veranderen. Daarom is de multiway bh zo handig. Deze bh draag je namelijk precies zoals jij dat wilt. De bandjes zijn verstelbaar, waardoor je in een handomdraai een strapless, halter of asymmetrische bh hebt. Je hebt dus genoeg aan één soort verstelbare bh in je kledingkast, want deze modellen zijn geschikt voor iedere outfit die jij samen wilt stellen.

Multiway bh's voor iedere vrouw

Een bh moet je borsten goed ondersteunen. Maar het is minstens zo belangrijk dat jij je prettig voelt. Daarom heb je de keuze uit talloze designs en modellen, zelfs wanneer je een multiway bh zoekt. Zo kan je voor een klassieke look gaan door een softcup bh met kant uit te zoeken. Deze vormen zich helemaal naar je borsten, voelen comfortabel aan en zijn ook nog eens super elegant. Voor een speelse look kan je het beste een voorgevormde multiway bh uitzoeken. Voorgevormde bh's geven sommige vrouwen meer zekerheid en zijn vrijwel onzichtbaar onder een T-shirt. Veel van deze modellen hebben vrolijke printjes, zoals stipjes, bloemen of streepjes. Een verstelbare bh in een opvallende kleur is ook nooit verkeerd.

Je verstelbare bh stylen

Het leukste aan een multiway bh is natuurlijk dat je hem op talloze manieren kunt dragen. Ben je van plan om een strapless jurk te dragen? Haal dan de bandjes van je bh af. Dit kan je ook doen wanneer je een shirt of jurk met een open rug aan wilt doen. Een outfit met een blote rug is tegelijkertijd een mooie gelegenheid om een statement te maken met je bh. Kies in dat geval voor een model met mooie kanten bandjes. Laat deze kruislings over je rug lopen voor een stijlvol accent. Stem de kleur van je bh dan wel af op je outfit, of kies juist een multiway bh uit die opvalt en je look naar een hoger niveau tilt.