Triangel bh's voor dames571

De Triangel bh, een vrolijk accent in de lingeriemode

Bh’s verschijnen in alle vormen en maten. Een leuk en jong modelletje dat sinds kort weer helemaal furore maakt, is de triangel bh. De naam geeft meteen de belangrijkste eigenschap aan: de driehoekige vorm van de cups. Toch is er binnen deze categorie nog heel wat variatie mogelijk, vooral wat de manier betreft waarop de cups overgaan in de bandjes, de tip van de driehoek zeg maar. Die zit bij sommige items erg hoog, waardoor de bh nadrukkelijk aanwezig is. En dat is absoluut oké, want bh’s mogen ook wel eens gezien worden! Dames die hun look tot in de details willen afwerken, kunnen met een triangel bh dan ook heel wat kanten uit.

Triangel bh’s voor modebewuste vrouwen

Sta je elke morgen voor je kledingkast en zoek een mooie outfit? Stel dat je voor een roze top met ruches, een skinny jeans en sandaaltjes kiest. Welke lingerie past hier dan onder? Een triangel bh is in dit geval de perfecte keuze. Ga bijvoorbeeld voor een roze model met mooie kanten afwerking. De tip van de driehoek komt nog net van onder je top uit piepen en de pasvorm geeft je een prachtig decolleté. Is het een top met open rug? Nog beter: de halterrug van de beha is bedoeld om bewonderd te worden! Zo een ton sur ton keuze is altijd stijlvol, maar misschien zijn gedurfde contrasten meer jouw ding. Ook dan zijn er mogelijkheden te over. Wat dacht je van een diepzwarte of zelfs knalgele beha? Of waarom geen model met sterren of luipaardprint? En natuurlijk vind je in het assortiment ook eenvoudige, subtiele bh’s. Alles komt neer op wat jij verkiest: accentueren of net niet?

Diverse modellen in de shop

Al die soorten triangel bh’s, die vind je makkelijk op About You. Een item is meestal niet alleen in diverse maten, maar ook in meerdere kleuren beschikbaar. Heb je een favoriete triangel bh in het zwart? Dan bestel je er toch gewoon eentje extra in het rood? Over je portemonnee hoef je je trouwens geen zorgen te maken, wij zetten immers regelmatig bepaalde stukken in de schijnwerpers door er een mooie korting aan vast te hangen. Zo betaal je de juiste prijs voor een belangrijk stuk van je garderobe dat gelukkig steeds vaker de plaats krijgt die het verdient. Koop dus nu de triangel bh die bij jouw stijl past en maak je look compleet!