Slipjes2,615

Je slipje benadrukt jouw vrouwelijkheid en stijl

Er is wel degelijk verschil tussen damesondergoed en een sexy slipje, maar dat wist je natuurlijk al. Ondergoed is functioneel en wordt gedragen voor hygiënische doeleinden, terwijl een sexy slipje je vrouwelijkheid, zelfexpressie en stijl benadrukt. Verleidelijke onderbroekjes zijn zeer waarschijnlijk het enige kledingstuk dat de stemming van zowel vrouwen als mannen kan beïnvloeden. Het juiste onderbroekje creëert een slank silhouet en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt. Een perfect aansluitend slipje dat vrij is van inlegkruisjes is hot en sexy! Slipjes zijn in feite de enige foolproof kleding voor elk lichaamstype. Het juiste slipje voor jou is er altijd, ongeacht je vorm, formaat, stijl en mode-keuzes.

Revolutionaire ontwikkeling van dit ondergoed

De eerste slipjes verschenen rond 1850 en waren in wezen lange, flodderige broeken, eindigend op de enkels. Tijdens het begin van de twintigste eeuw werden slips voor dames nog steeds ondergoed genoemd, voornamelijk gedragen voor hygiënische doeleinden. In de jaren veertig ontstond kleurrijke, heldere, sexy en flitsende dameslingerie en werd meer gebruikgemaakt van stoffen zoals katoen, satijn, kant en zijde. In de jaren zestig werd de onderbroek kleiner en dunner en openlijker geseksualiseerd. Toen volgde in de jaren zeventig de seksuele bevrijding, wat ook gevolgen had voor het damesondergoed. Vandaag de dag zijn sommige slipjes zo verleidelijk, dat ze de fantasieën van mannen en vrouwen op hol laten slaan.

Veelzijdige collectie onderbroekjes

Een veelzijdige collectie onderbroekjes is cruciaal voor de garderobe van elke vrouw. Tanga's zijn een echte must, met zachte kant en mesh-stijlen die de hele dag comfort bieden. Kies je toch eerder voor de boy shorts? Dit type onderbroek is een vrouwelijke kijk op de boxershort van een man, maar is nog steeds ladylike en ongelooflijk comfortabel. De high-cut slip is afgeleid van de klassieke korte stijl panty, maar heeft een hogere taille en langere beenopeningen, terwijl de volledige slips een variant zijn van de klassieke korte slip. Je kent uiteraard ook de bikini slipjes met een flirterige en vrouwelijke stijl, geïnspireerd door bikinibroekjes en badpakken: perfect onder elke outfit en flatterend voor alle figuren. Maar ga je voor een comfortabele pasvorm onder je favoriete jeans, dan is een hipster slipje de ultieme keus!