Slips voor dames1,460

Slips van coole merken en in talloze modellen

Damesslips blijven vaak, maar zeker niet altijd, onzichtbaar voor de rest van de wereld. Toch spenderen we graag wat tijd en aandacht aan het selecteren van dé juiste slip. Wat is er immers irritanter dan een slip dat niet goed zit. Je damesslip niet te klein kopen, is dan ook een goede start. Al is de kans groot dat je eerst een merk en model kiest. Hou je van een sporty style? Dan is een mid waist van Calvin Klein een logische keuze. Ben je een echt meisjesmeisje en verzot op stipjes- en bloemmotieven? Dan is een rozige culotte van Guess, mét strikje en kanten afwerking, jouw go-to item. Plan je een verrassing voor je geliefde? Bekijk dan zeker de transparante slips voor dames met sexy veteraccessoire aan de achterkant.

Slip of onderbroek?

Weet jij wat de voorganger was van onze hedendaagse slips? Een onderbroek met lange pijpen natuurlijk! Als we de hele evolutie van dit onderstuk snel willen samenvatten, dan komt het neer op steeds minder stof (de pijpjes zijn zo goed als verdwenen), steeds meer draagcomfort en vooral veel meer variatie. Een slip is in feite een soort onderbroek; enkele andere populaire items in deze categorie zijn tanga’s, strings en boxershorts. In vergelijking met onze overgrootmoeders die het moesten doen met één enkel model in één enkele, vaalwitte kleur, kunnen we de dames van de 21ste eeuw best wel verwend noemen, zo veel keuze is er vandaag de dag!

Shop nu voor je nieuwe slips!

Aan diverse merken, kleuren en motieven is er bij de onderbroekjes geen gebrek. Toch mag je de keuzestress gerust achterwege laten. Ieder heeft immers zo zijn voorkeuren: het zuchtje niets die je BFF draagt, zijn misschien helemaal niets voor jou, terwijl jouw neutrale en supercomfy slips haar waarschijnlijk helemaal niets zeggen. Gelukkig kan je ook filteren op merk, kleur, motief en zelfs details zoals borduursels. Zo krijg je na enkele klik meteen de damesslips die jou op het lijf geschreven zijn, zonder dat je eindeloos door producten moet scrollen die je minder interesseren. Heb je je ideale slip gevonden? Zoek dan meteen enkele bijpassende bh’s, zodat je ’s ochtends geen tijd verliest met het uitzoeken van je onderkleding voor die dag. En hou vooral deze breed sortiment: de aanbiedingen variëren dagelijks, je doet gegarandeerd een koopje!