Body's233

De body: een onmisbaar item in elke vrouwelijke garderobe

Van sexy, vrouwelijk en stijlvol tot eenvoudig en casual: de body heeft het allemaal in zich. Ga je voor een spannend kanten exemplaar voor in de slaapkamer of ben je op zoek naar een onmisbare basic om te combineren met je trendy flared jeans? Dankzij de vele modellen, kleuren en verschillend materiaal is de body een veelzijdig item dat gedragen kan worden bij diverse gelegenheden. Wat jouw mood of stijl ook is, er is altijd een body die bij je past.

Ga voor casual of sexy met de body

De veelzijdigheid van de body komt heel duidelijk naar voren, wanneer je de verschillende soorten met elkaar vergelijkt. Zo zijn shirtbody’s heel casual en comfortabel. Het zijn vaak simpele modellen in zwart of wit met een lange of korte mouw, uitgevoerd in katoen. Het is een onmisbare basic, die je heel makkelijk kunt combineren met bijvoorbeeld jeans of shorts. Kanten bodys zijn daarentegen juist supervrouwelijk. Het zijn onder andere de transparante stoffen, kant, mesh en strikjes die hiervoor zorgen. Hoe sexy je het maakt is trouwens helemaal aan jou. Ga je voor een model met of zonder spannende cut-outs, met of zonder voorgevormde cups en in klassiek zwart of uitdagend rood?

Geef je outfit een vrouwelijke touch met de body

Hoewel bodies vrijwel nooit het belangrijkste item van je outfit zijn, kunnen ze er net dat beetje extra aan geven. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen onder een semi-transparante blouse, om zo je vrouwelijke look met een mooi en doordacht detail helemaal af te maken. De body wordt ook veel gedragen om een slanker silhouet mee te creëren. Hoewel elk model in principe daarbij helpt, zijn er ook speciale shaping bodies. Deze zijn extra elastisch en stroomlijnen je bovenlichaam perfect. En omdat ze vaak een zeer neutrale kleur hebben en naadloos zijn, hoeft niemand te merken dat je er eentje draagt. Van andere exemplaren hoop je juist wel dat ze opvallen, in de slaapkamer bijvoorbeeld. Draag ze met of zonder stay-up kousen en vier je vrouwelijkheid in een prachtige body.