Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Panty's207
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Panty’s: handige basics voor iedere vrouw

Panty’s zijn ontzettend diverse items die je kunt gebruiken voor veel verschillende outfits. Deze dunne kousen houden je benen warm wanneer je een kort jurkje draagt, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van je outfit. Let bij de aanschaf van een panty op de dikte ervan. Dit wordt aangegeven in denier. Dit getal geeft aan hoe dik de draad van de panty is. Hoe hoger het getal, hoe dikker de panty. Dikkere panty's zijn over het algemeen minder doorzichtig, zodat ze meer lijken op een maillot of legging. Draag je een dunner exemplaar? Dan zijn je benen nog een beetje zichtbaar door de stof.

De juiste panty voor jouw outfit

Er bestaat een ruim aanbod aan panty’s voor je outfit. De kleur speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in je uiteindelijke look. Wanneer je de illusie wilt wekken dat je geen panty’s aanhebt, kan je een exemplaar kiezen dat op je huidskleur lijkt. Zo kan je gewoon een kort jurkje aandoen zonder koude benen te krijgen. Voor een nette gelegenheid is het ook mooi om een donkere panty te combineren met je outfit. Ben je op zoek naar iets meer versteviging rondom je buik? Zoek dan een panty uit met een corrigerend panel.

Speelse panty's met een print

Het was gebruikelijk om een panty alleen in combinatie met een nette jurk te dragen, maar tegenwoordig kan je experimenteren met deze items. Zo worden er verschillende leuke panty's gemaakt met een opvallende print. Deze modellen zijn bedoeld om in je outfit te verwerken. Je kunt bijvoorbeeld een paar shorts dragen in combinatie met een vrolijke panty. Je kunt het bont maken door te kiezen voor een gekleurd exemplaar, maar het is ook mooi om het geheel rustig te houden met een zwarte panty. Wil je een print in je outfit verwerken? Hou dan de rest van je look neutraal. Zo worden de panty het opvallendste item van je outfit.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG