Bh's3,317

Bh: de belangrijkste basic voor vrouwen

Het maakt niet uit hoe de rest van je outfit er uitziet: zolang je bh goed zit, voel jij je zelfverzekerd en mooi. De bh is een van de belangrijkste basics voor vrouwen, aangezien dit item een grote invloed heeft op je figuur. Met de juiste beha zal je kleding mooier vallen en kan jij stralen in iedere outfit. Het is mogelijk om bh's alleen als onzichtbaar ondergoed te gebruiken, maar tegenwoordig is het ook leuk om ze echt in je outfit te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een lage tanktop die je combineert met een felgekleurde bh.

De juiste bh's voor jouw lichaam

Iedere vrouw is anders, dus iedereen heeft behoefte aan een andere bh. Bij je zoektocht naar het perfecte model zijn er een aantal dingen waar je rekening moet houden. Natuurlijk is de juiste maat heel belangrijk, maar daar houdt het niet op. De verschillende modellen geven namelijk allemaal een andere ondersteuning. Vind je het fijn om je vrij en comfortabel te voelen? Dan is voor jou een bandeau zonder beugels een goede keuze. Deze bh is ook leuk te combineren met een laag uitgesneden topje. Vind je goede ondersteuning belangrijk? Kies dan bh's uit met ingebouwde beugels of een push-up effect. Door het juiste model uit te zoeken kan je je iedere dag weer zelfverzekerd en comfortabel voelen.

De look van je beha

Het is natuurlijk belangrijk dat een bh je borsten goed ondersteunt, maar het oog wil ook wat! Daarom worden deze items in allerlei verschillende kleuren en patronen gemaakt. Er is dus altijd wel een bh die comfortabel zit en er ook nog eens leuk uitziet. Bh's met een afwerking van kant hebben de meest klassieke look. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur zoals zwart of wit, maar het is ook leuk om te experimenteren met vrolijke kleuren die echt opvallen. Spreekt de speelse look je meer aan? Laat het kant dan links liggen en zoek een bh uit met een vrolijk printje en leuke accenten, zoals een lief strikje of bedeltjes.