Bandeau bh's36

Je hebt alle producten uit de categorie Bandeau bh's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bh's

Bandeau bh: comfortabel en veelzijdig

Het vinden van de perfecte bandeau bh is niet altijd even gemakkelijk. Je wilt namelijk dat je borsten goed worden ondersteund, maar ook dat je je comfortabel voelt. De bandeau bh is een model dat flexibel, luchtig en tegelijkertijd op en top vrouwelijk is. Deze bh zit namelijk als een band om je borsten heen en heeft geen bandjes. Soms hebben bandeau bh's wel een sluiting, maar meestal worden ze helemaal van flexibel materiaal gemaakt en trek je ze als een topje aan. Hierdoor bewegen ze moeiteloos met je mee, waardoor het voelt alsof je helemaal geen bh draagt. Tegelijkertijd heb je wel de zekerheid van een bh, en voel je dat je borsten toch ondersteund worden.

De stijl van jouw strapless bh

Iedere bandeau bh heeft een andere uitstraling en ondersteunt je borsten op een andere manier. Je hebt namelijk de keuze uit modellen met en zonder beugel. Het voordeel van bandeau bh's met een beugel is dat ze meer ondersteuning kunnen bieden. Ze zijn dus ook geschikt voor grotere borsten. Een exemplaar zonder beugels voelt dan weer super comfortabel aan, en is perfect voor dagen waarop je wilt relaxen. Dan is er de vraag of je voor een basic of opvallend model gaat. Simpele bandeau bh's zijn perfect wanneer je wilt dat je bh niet zichtbaar is. Sommige vrouwen voelen zich juist weer zelfverzekerder in een exemplaar met kant, strikjes en andere stijlvolle details.

Een opvallende outfit met bandeau bh's

Meestal zorg je ervoor dat je bh niet te zien is. Het leuke aan een bandeau bh is echter dat je er juist een statement mee kunt maken. In dat geval kies je het beste een exemplaar uit met mooie kanten details. Draag de bh bijvoorbeeld onder een tanktop met wijde armsgaten. Zoek dan wel een model uit in een vrolijke kleur, zoals roze of geel. Zo geef je een simpel wit topje meteen een stralend accent. Hetzelfde geldt wanneer je een jurk met een open rug draagt. Dankzij jouw strapless bh heb je een mooi kanten accent op je rug waarmee je je favoriete jurk naar een hoger niveau tilt. Combineer bijvoorbeeld een little black dress met een zwarte bandeau bh voor een chique look.