KENDALL voor ABOUT YOU: shop nu!5

Grote cup bh's3.040
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Speciaal assortiment
Materiaal
Motief
Details
LASCANA BH in Zwart

LASCANA

BH

vanaf EUR 32,90
Beschikbaar in vele maten
CALIDA BH 'Elastic' in Grijs
Tip

CALIDA

BH 'Elastic'

EUR 19,90
Beschikbare maten: 70, 75, 80, 90
NUANCE BH in Zwart
Tip

NUANCE

BH

vanaf EUR 39,90
Beschikbaar in vele maten
Margarita K
Margarita K
canadian tuxedo look by LTB
FactuurPayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL

Grote maten bh’s: de perfecte pasvorm voor perfecte figuren

Voor dames met een zware boezem was het lange tijd een ware opgave om lingerie te gaan shoppen. Niet verwonderlijk: het aanbod was vroeger niet alleen erg beperkt, maar gaf ook niet bepaald blijk van goeie smaak. De bh’s waren helaas geen mooie stukken ondergoed die je met plezier zou dragen. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Wie vandaag op zoek is naar grote maten bh’s, kiest uit een ruime selectie die zijn vaste plaats heeft verworven in de algemene lingeriecollectie en naadloos aansluit bij de laatste trends. Toch is er een onderscheid met de standaard bh’s en zijn er een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je gezegend bent met een grotere cupmaat.

Bh’s voor grote cups en het belang van draagcomfort

Laten we duidelijk zijn: een comfortabele bh, die perfect past is belangrijk voor elke vrouw, ongeacht of ze met een A- of F-cup gezegend is. Toch is het voor die laatste categorie essentieel om draagcomfort voorop te stellen. De gevolgen van een verkeerde maat of pasvorm gaan van een slechte houding tot zelfs rugproblemen. Zorg dus dat je een bh voor grote maten kiest, die perfect bij jouw lichaam past. Let op de bandjes: zijn ze breed genoeg en voldoende verstelbaar? Is er een stevige beugel aanwezig? Maar ook: past de stijl bij jouw look? Je vindt immers zowel basic t-shirtmodellen, die je op onzichtbare wijze voldoende steun geven, als sexy items met prachtige details om zelfverzekerd voor de dag te komen.

Koop je favoriete grote maten bh’s voor kleine prijsjes

Elk jong meisje dat haar eerste bh’s koopt, beseft al snel dat je er een flink aantal van in huis moet halen. Je stemt je ondergoed immers af op je outfit, of omgekeerd, is het niet dames? We weten ook allemaal dat bh’s, zeker die voor grote cupmaten, niet altijd goedkoop zijn. Gelukkig heeft About You altijd wel enkele mooie kortingen lopen. Reden te meer om regelmatig naar de nieuwste producten te kijken! Een ander voordeel van het breed sortiment, is dat je er altijd het juiste zal vinden, immers kan je de producten in alle rust en comfort passen. Geen gedoe met pashokjes en hun slechte belichting of opdringerige verkoopsters. Wat kan een vrouw zich nog meer wensen?

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Grote cup bh's, 1 PackGrote cup bh's, EffenGrote cup bh's, Normale bandjesGrote cup bh's, Overige materialenGrote cup bh's, 75
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
Nederland
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden. https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG