Balconette bh's voor dames187

Balconette bh: sexy en speels

Als vrouw voel je je meestal zelfverzekerder wanneer je een geschikte balconette bh aanhebt. Een bh is namelijk noodzakelijk om je borsten te ondersteunen en kan bovendien veel lichamelijke klachten voorkomen. Deze items worden in alle soorten en maten gemaakt. Het unieke aan een balconette bh is dat deze bh's horizontaal uitgesneden cups hebben. De cups staan bovendien dichter bij elkaar, wat ervoor zorgt dat jij een prachtig decolleté krijgt. De bandjes staan ook wat wijder uit elkaar. Hierdoor heb je een mooie open halslijn. Zo is het dus geen enkel probleem om een dieper uitgesneden jurk of top te dragen. Natuurlijk is geen enkele balconette bh hetzelfde. Ieder model heeft een unieke uitstraling, wat het een leuk item maakt om mee te spelen.

Verschillende soorten horizontaal uitgesneden bh's

Een balconette bh is een prachtig item waarmee jij je op en top vrouwelijk voelt. Deze bh's worden in talloze stijlen gemaakt, dus je kunt altijd een exemplaar uitzoeken dat bij je past. Zo zijn er veel basic balconette bh's met een effen kleur. Deze worden van gladde materialen gemaakt die niet opvallen onder een strak shirtje. Daarnaast zijn er ook verschillende modellen gemaakt van kant. Deze hebben een sexy uitstraling en zijn bovendien verkrijgbaar zonder voorgevormde cups. Sommige vrouwen vinden deze iets comfortabeler aanvoelen, want ze passen zich helemaal aan de vorm van jouw borsten aan. Ga voor een balconette bh met een beetje kleur door een rood, roze of blauw exemplaar uit te zoeken. Houd je liever van simpel? Wit of zwart doen het ook altijd goed.

Haal het meeste uit je balconette bh's

Wist je dat je een balconette bh op allerlei leuke manieren kunt combineren? Natuurlijk ligt het voor de hand om een slipje uit te zoeken dat bij de look van jouw bh past. Je kunt het geheel nog eleganter maken door ook een negligé aan te doen. Ga dan wel voor een doorzichtig exemplaar, want zo komt je bh het beste tot zijn recht. Draag je graag jurkjes en topjes met een open rug? Zoek dan een bh uit met een kanten detail aan de achterkant. Zo zorgt jouw balconette bh ervoor dat een simpel jurkje meteen wordt getransformeerd in een sexy outfit.