Pyjamabroeken voor dames495

Pyjamabroek: comfortabel en stijlvol tussen de lakens

Bij een pyjamabroek denk je waarschijnlijk eerst aan comfort en dan pas aan stijl. Toch voel je je prettiger in bed wanneer de nachtmode die je draagt er mooi uitziet. Een pyjamabroek is dan ook meer dan een kledingstuk voor 's nachts. Dat blijkt ook uit de ruime keus aan verschillende modellen, lengtes, materialen en kleuren. Eén pyjamabroek is dan ook niet voldoende in jouw garderobe, want in de winter draag je liever een broek in een dikkere stof zodat je lekker warm blijft en zomers trek je liever een luchtiger model aan om maar niet uit bed weg te drijven. Een pyjamabroek draag je verder niet alleen 's nachts. Ook tijdens een regenachtige zondag waarop je op de bank hangt, kun jij er trendy uitzien.

Dames-nachtkleding: materialen waarin je heerlijk zult slapen

Stijl en comfort gaan prima samen bij het kiezen van een pyjamabroek. Zeker ook dankzij de materialen waarvan nachtkleding is gemaakt. Zo is katoen een veelvoorkomende stof. Dat is niet zo vreemd, want dit materiaal zit erg comfortabel. En ongemerkt verlies je 's nachts best veel vocht. Een stof als katoen absorbeert dat. Jersey is fijn gebreid katoen en is net iets elastischer dan de gewone variant. Met dit materiaal weet je zeker dat een pyjama niet om je benen knelt. Broeken van een stof als viscose zijn ook fijn. Deze stof is net wat luxer dan katoen maar heeft ook vochtabsorberende kenmerken. Het grote voordeel van al deze stoffen is dat ze ademen. Zo raak jij tijdens je slaap nooit oververhit.

Nachtmode voor dames: lekker loungen in jouw stijl

De pyjamabroeken in het assortiment zien er stuk voor stuk hartstikke hip uit, dankzij de kleurige prints en subtiele details. Je hoeft je dus niet te schamen voor onverwacht bezoek. En qua stijl kies je gewoon wat het beste bij jou staat. Regular fit pyjamabroeken met een rechte pijp draag je met elke lichaamsbouw. Strakkere modellen hebben meer weg van een legging en passen het best bij dames met slanke benen. Pyjamabroeken in culotte-stijl zijn weer perfect voor in de zomer en staan iedereen. En kies je bij het shoppen van een pyjamabroek voor neutrale kleuren als zwart, grijs en blauw, dan kun je daar allerlei verschillende tops op dragen.