Badjassen voor dames60

Je hebt alle producten uit de categorie Badjassen gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Nachtmode

De ochtendjas: een uniek stuk comfort

Een ochtendjas is een prima kledingstuk om je dag mee te beginnen. Een uniek item dat je een gevoel van ontspanning geeft op het moment dat je je hult in die dikke, zachte stof. Maar dat je een badjes alleen in de ochtend zou kunnen dragen, klopt natuurlijk niet. Hij is op elk moment van de dag ideaal om te relaxen: na een douche, ’s avonds voor je naar bed gaat of tijdens een bezoek aan de sauna of aan het zwembad van het hotel waar je verblijft. En dan is het wel prettig om je eigen, comfortabele ochtendjas te dragen.

Verschillende soorten badjassen

Vroeger was een ochtendjas vaak een fantasieloos, wit of klassiek gestreept geval. Maar vandaag de dag is er een veelzijdige keus in trendy badjassen, dusters en kimono’s, zowel lang als kort te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en van uiteenlopend materiaal. Badstof is een natuurlijk, katoenen materiaal dat in lussen geweven wordt. Het is sterk, absorberend en makkelijk wasbaar: ideale eigenschappen voor een badjas. Maar er zijn ook ochtendjassen van fleece, katoen of zijde, waardoor de uitstraling van dit kledingstuk nogal kan verschillen. Zo heeft fleece, een synthetisch materiaal met de mooie eigenschappen van wol, ook z’n charmes, omdat het warm, zacht en licht aanvoelt. En op warmere dagen geeft een kimono in een dunnere stof, zoals zijde, glanzend satijn of viscose, je een luxueus gevoel. Heerlijk na het douchen, als je badjas lekker naar douchegel ruikt.

De ideale ochtendjas

Aan welk type badjas jij de voorkeur geeft, hangt af van je smaak en doelstelling. Meestal kies je voor een mooie kleur in een aansprekend model, maar ook materiaal en pasvorm maken deel uit van dat totaalpakket. Want daarbij kun je kiezen uit diverse types, zoals een kort model, boven of op de knie, of de langere variant, eventueel tot op de enkels. Gun jezelf jouw favoriete ochtendjas: ruim genoeg, ademend en vocht opnemend in een verrassend trendy of mooi klassieke stijl. De ochtendjas is het ideale kledingstuk om je heerlijk in te ontspannen.