Pyjamatops voor dames361

Slaapshirt: comfortabel en zacht als je het nodig hebt

Wanneer je slaapt in een slaapshirt is het de bedoeling dat je lichaam helemaal tot rust komt. Daarom is het type nachtkleding dat je draagt zo ontzettend belangrijk. Je wilt je namelijk comfortabel voelen zodat je zoveel mogelijk van je nachtrust kunt genieten. Veel vrouwen kiezen er daarom voor om te slapen in een zacht slaapshirt. Deze shirts worden gemaakt van extra soepele stoffen die met je lichaam meebewegen. Bovendien hebben ze geen knoopjes of naden die ervoor zorgen dat je gestoord wordt in de nacht. Het leuke aan slaapshirts is dat ze ook nog eens in allerlei verschillende stijlen worden gemaakt. Je kunt er dus altijd modieus uitzien, zelfs wanneer je naar bed gaat.

De look van jouw slaap T-shirt

Over het algemeen zijn er drie soorten slaapshirts verkrijgbaar. Het eerste model is erg baggy, waardoor je alle ruimte hebt om te bewegen in je slaap. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een korter en kleiner slaapshirt te kopen dat gevormd is naar jouw lichaam. Voor in de warme zomermaanden is het juist fijn om te slapen in een shirtje met spaghettibandjes. Qua kleur en print heb je ook meer dan genoeg keuze. Je kunt bijvoorbeeld voor een schattig bloemenmotief gaan, maar stipjes en streepjes doen het ook altijd goed. Rustige kleuren zoals wit en roze zijn altijd populair. Een statement maak je juist door een slaapshirt uit te kiezen in opvallend paars of groen. Hoe dan ook: je ziet er altijd trendy uit.

Mixen en matchen met slaapshirts

Je kunt slaapshirts precies dragen zoals jij dat het fijnste vindt. Zo is het mogelijk om een extra groot en baggy exemplaar uit te zoeken. Deze zijn vaak lang genoeg om ze als nachtjapon te dragen. Zo heb je geen extra pyjamabroek nodig en kan je heerlijk genieten van je wijde shirt. Natuurlijk is het ook geen probleem om voor een slaapshirt te gaan dat wat strakker zit. Getailleerde exemplaren zien er zelfs erg vrouwelijk uit. Je combineert ze gemakkelijk met een lange pyjamabroek, bijvoorbeeld gemaakt van flanel. Vooral in de wintermaanden zijn dit soort outfits uitstekend. In de zomer houd jij je hoofd koel door je slaapshirt te combineren met een short, zodat je prinsheerlijk kunt slapen.