Lingerie body's74

Je hebt alle producten uit de categorie Lingerie body's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Lingerie

Bodies: een klassieker in het ondergoed

Bodies zijn multifunctionele kledingstukken. Vergelijk het met een badpak, maar dan gemaakt uit zachte en verfijnde stof. Dankzij de elastische kenmerken en de aangename snit, zit de body als gegoten rond je lichaam. Oorspronkelijk hoorden body's enkel thuis in de categorie lingerie, maar tegenwoordig kun je sommige bodies ook gewoon als bovenkleding dragen. Een klassieke manier om een body te dragen is om er een spijkerbroek overheen aan te trekken. Dankzij de aansluitende vorm blijft je bovenkleding netjes op zijn plaats. Een ander mooi woord voor body is bodystocking. Stocking is het Engels woord voor kous, en een body lijkt in die zin op een kous omdat het kledingstuk dus goed aansluit.

Shapewear en verleidelijke onderkleding

Er bestaat eigenlijk niet zoiets als "de body". Er zijn bijvoorbeeld bodies in stretch, katoen en kant. De bodies in de afdeling lingerie ogen dankzij bijvoorbeeld de kanten boordjes esthetisch heel mooi. Je geeft jezelf bloot, maar tegelijk verberg je je meest intieme plekjes, wat een heel prettig gevoel kan zijn voor jezelf en je partner. Meer avontuurlijke body’s zijn gemaakt uit latex of gelakte stof. En de meer functionele body's zijn onzichtbaar onder je kleding en voelen comfortabel aan. Corrigerende bodies, ook wel shapewear genoemd, zijn dan weer steeds handig en praktisch. Deze shapewear zorgt ervoor dat je een prachtig figuur krijgt onder je kleding. Je lift je borsten omhoog, benadrukt je taille en werkt wat volslanke kantjes mooi weg, waardoor je je de hele dag zelfverzekerd en aantrekkelijk voelt.

Veelzijdig ondergoed dat je ook als bovenkledij kan dragen

Bodies met lange mouwen houden je lichaam lekker warm in de winter en voelen zacht en comfortabel aan. Zie je er tegenop om met een body naar het toilet te gaan? Geen probleem, dankzij handige drukknoopjes maak je je body onderaan gemakkelijk open. In de hedendaagse kledingwereld zijn kledingstukken zoals een body dus heel veelzijdig, functioneel, maar ook sensueel. De beste fabrikanten zowel van ondergoed als van leisurewear hebben elk hun types body op de markt gebracht. Gezien het verleidelijke karakter is de body ook een leuk item om als geschenk te kopen of om er zelf je partner mee te verrassen. Als dame voel je je steeds verleidelijk en comfortabel in van de bodies.