Negligés26

Je hebt alle producten uit de categorie Negligés gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Lingerie

Negligee: vrouwelijk en sexy

Goede nachtkleding zorgt ervoor dat jij heerlijk kunt genieten van je rust. Het is dus belangrijk om kleding uit te zoeken die comfortabel aanvoelt en gemaakt is van zachte stoffen, zoals een negligee. Veel vrouwen kiezen daarom voor de negligee. Dit is vaak een kort en doorzichtig jurkje dat soepel om je lichaam valt. In tegenstelling tot een nachtjapon ziet een negligee er ook vaak sexy uit en is het een ideaal kledingstuk om te combineren met je lingerie. Dankzij deze stijlvolle look kan je je helemaal zelfverzekerd voelen en tegelijkertijd prinsheerlijk slapen in je soepele jurk.

De uitstraling van je nachtjapon

De stijl en look van een negligee is altijd weer anders. Een van de meest klassieke modellen is een simpel zwart exemplaar met kanten afwerking. Soms worden deze items helemaal van kant gemaakt, maar het kan ook zo zijn dat alleen de bandjes of cups versierd zijn met dit materiaal. Natuurlijk zijn er ook kleurige exemplaren verkrijgbaar, zoals roze of rood. Veel negligees zijn gewone jurkjes die je over je hoofd aantrekt, maar sommige modellen kan je ook aan de voorkant vastmaken. Deze hebben een elegante strik om de nachtjapon er nog vrouwelijker uit te laten zien. Op het gebied van de pasvorm heb je ook genoeg keuze. Houd je van strakke jurken die de vorm van je lichaam accentueren? Ga dan voor een bodycon negligee. Andere vrouwen voelen zich juist meer op hun gemak in een zwierig exemplaar.

Een complete look met negligees

Een van de leuke voordelen van negligees is dat je ze feilloos kunt combineren met je lingerie. Het is dan het fraaiste om de kleur van je nachtjapon af te stemmen op je ondergoed. Combineer een witte bh bijvoorbeeld met een laag uitgesneden negligee, zodat je lingerie goed tot zijn recht komt. Veel negligees zijn doorzichtig, dus in dat geval kan je je favoriete ondergoed showen, zelfs wanneer je een nachthemd draagt. Heb je een strapless negligee in je kast hangen? Zoek dan een bandeau bh uit om de look compleet te maken. Zo worden je borsten ondersteund, maar heb je geen last van zichtbare bandjes. Welke combinatie je ook maakt: je voelt je zeker op en top vrouwelijk in jouw negligee.