Jarretels22

Je hebt alle producten uit de categorie Jarretels gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Lingerie

Jarretels: sexy en vrouwelijk

Oorspronkelijk waren jarretels vooral praktische items die vrouwen iedere dag droegen. Deze kledingstukken zorgden er namelijk voor dat pantykousen niet gedurende de dag zouden afglijden. Tegenwoordig hebben jarretels niet meer deze functie, aangezien de meeste vrouwen gewone panty's dragen. Toch is het leuk om af en toe weer een paar jarretels uit de kast te halen. Waarom? Omdat je je er ontzettend vrouwelijk en sexy in kunt voelen. Het zijn leuke accessoires waarmee je je lingerie net wat opvallender en uitdagender kunt maken. Je kunt ze gewoon onder je kleding dragen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ze als sexy outfit aan te doen.

De klassieke jarretel

Ben je op zoek naar de klassieke vrouwelijke look die je net iets meer zelfvertrouwen geeft? Dan zijn klassieke jarretels de juiste keuze voor jou. De klassieke jarretel is een band die je om je heupen heen doet. Aan deze band zijn verschillende bandjes met clipjes bevestigd. Met deze clipjes kan je kniekousen of hoge pantykousen aan de jarretels bevestigen. Het is mogelijk om een gekleurde jarretelband uit te zoeken, zoals bijvoorbeeld een rood exemplaar. Rood staat mooi in combinatie met zwart, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen maar rode lingerie te dragen. Zwarte modellen passen bij werkelijk iedere outfit. Bovendien is deze kleur minder opvallend, dus beter geschikt wanneer je van plan bent om de jarretels onder je kleding te dragen.

Het voordeel van jarretelkousen

Wil je graag hoge pantykousen dragen maar vind je klassieke jarretels misschien iets te opvallend? Dan kan je een sexy outfit samenstellen met jarretelkousen. Deze kousen hebben dezelfde look als een traditionele jarretel, alleen ontbreekt het bandje om je heupen. Deze kousen blijven namelijk op hun plaats , zodat je geen clipjes nodig hebt. Bij de meeste modellen is de bovenste rand voorzien van kant. Aan de binnenzijde van dit kant vind je een antislip rand. Hierdoor blijft de kous vast aan je benen en kan je er sexy en vrouwelijk uitzien zonder traditionele jarretels te dragen.