Quay
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Helaas niets gevonden ...

Pas je filter aan om passende zoekresultaten te zien.

Quay: zonnebrillen met een trendy look

In 2004 werd het Australische merk Quay in het leven geroepen. De ontwerpers van dit bedrijf lieten zich inspireren door de festivalcultuur. Op festivals vind je namelijk de allerlaatste trends en zie je overal mensen die niet bang zijn om zichzelf te laten zien. De trends op een festivalterrein zijn net wat gewaagder en opvallender. Tegelijkertijd geniet iedereen van de zon en het warme Australische weer. Dat is de reden waarom Quay zonnebrillen wil maken die bij de festivalcultuur horen. De designs zijn daarom allemaal net iets anders dan je gewend bent. Monturen zijn uitdagender en origineel en de glazen zijn niet alleen functioneel, maar vooral erg stijlvol.

De unieke designs van Quay

De ontwerpers van Quay vinden het belangrijk om grenzen te verleggen. Ieder design moet daarom weer opvallend en uitdagend zijn. Het merk maakt zonnebrillen op basis van de hedendaagse trends die je overal om je heen ziet. Zo maakt het merk ook gewoon een pilotenbril, maar is het design van hun bril net iets opvallender, groter en glanzender. De huidige trends worden uitvergroot door de designers van Quay, zodat het merk ideaal is voor iedereen die het leuk vindt om te experimenteren met mode. Deze originele zonnebrillen maken een simpele outfit net iets uitdagender. Denk bijvoorbeeld aan een exemplaar met kattenoortjes en spiegelende roze glazen. Deze kunnen een casual outfit helemaal transformeren.

Een festivallook voor iedereen

Quay maakt zonnebrillen voor mannen vrouwen die altijd op zoek zijn naar unieke items. Naast de bekende brillen maakt het merk ook andere accessoires waarmee je je look net iets opvallender kunt maken. Een kleine portemonnee met een trendy look is bijvoorbeeld genoeg om je iedere dag in de festivalwereld te wanen. Ook verkoopt het merk stijlvolle hoesjes waar je je zonnebril in kunt opbergen. Zo blijven de brillen zo lang mogelijk in uitstekende conditie. Dat is overigens niet moeilijk, want de ontwerpers van Quay selecteren voor ieder item het beste materiaal. Alle zonnebrillen en accessoires van Quay kan je dus jaar na jaar blijven dragen.

Naar boven