Elvine: moeiteloze elegantie

Het Zweedse modelabel Elvine bestaat sinds 2001. Het merk richtte zich aanvankelijk op jassen voor mannen en vrouwen die passen bij het onstuimige weer in Zweden. Het resultaat mocht er zijn: waterdichte jassen die vervaardigd werden met vakmanschap zonder het gevoel voor mode te verliezen. De inspiratie lag bij de straatcultuur van Göteborg. Elvine wist de collectie in de loop der jaren uit te breiden met kleding voor hem en haar. Minimalistische en functionele mode als basis voor elke veelzijdige kledingkast en waarmee je altijd gekleed bent volgens de nieuwste trends.

Waterdichte stijl

Elvine snapt als geen ander dat je tijdens de koude maanden van het jaar een goede jas nodig hebt zonder dat dit ten koste gaat van elegantie en stijl. Daarom zijn de waterdichte jassen niet alleen bestand tegen allerlei weersomstandigheden, maar zien ze er ook gewoon heel mooi uit. Als echte modeliefhebber kun je dus stijlvol en warm gekleed gaan met de multifunctionele parka's voor hem en haar. Draag de jas over een maatpak of mantelpak of juist ter afwisseling over een casual outfit. Kies je een wollen jas met capuchon en combineer je die met een nette broek en overhemd, dan krijgt een keurige outfit juist een sportief karakter.

Kleding voor elk seizoen

De uitgebreide jassencollectie voor hem en haar is het fundament van Elvine als merk, maar het Zweedse bedrijf ontwerpt nog meer prachtige kleding. Elvine vindt het productieproces heel belangrijk en kijkt goed welke details passen bij zijn verschillende kledingstukken. Voor mannen heeft Elvine een strakke collectie gecreëerd met een variatie aan nette broeken in rustige aardetonen als blauw, zwart en kaki. Die kun je dragen met een overhemd of een nette trui, maar bijvoorbeeld ook met een longsleeve of T-shirt. Vrouwen kunnen bij Elvine hun hart ophalen met nette pantalons, stijlvolle tops en smaakvolle jurkjes in rustige kleuren, die je combineert met een opvallende sjaal of ketting voor een modieuze outfit.