Colourful Rebel
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Colourful Rebel
Broek 'Stargirl'
  € 29,90
  € 79,90

  Colourful Rebel, voor jonge en rusteloze modeliefhebbers

  Colourful Rebel werd in de late zomerdagen van 2013 in Amsterdam opgericht en begon als een lifestyle magazine. Slechts een jaar later, in de vroege zomer van 2014, werd Colourful Rebel als modemerk voor zowel mannen als vrouwen gelanceerd. Daarbij richtte het merk zich op de jongeren en de rustelozen. Achter het merk staan oprichters en tweelingbroers Bas en Frank van de Brug. Zij werkten in eerste instantie allebei voor andere Nederlandse modebedrijven, maar vonden dat er altijd iets ontbrak. Daarom besloten ze het heft in eigen handen te nemen, dingen te maken die ze leuk vonden en hun volgers te leiden volgens hun eigen visie. Zo werd het modemerk geboren.

  Colourful Rebel staat voor plezier, vrienden en genieten van het leven

  Het begon allemaal met het afdrukken van seizoensgebonden T-shirts, die werden verkocht via een kleine webshop die was aangesloten op het blog van Colourful Rebel. Al gauw werd het merk zó populair, dat het een eigen leven ging leiden. Het merk begon als een online content platform, maar werd al snel een stijlvol sweatshirtmerk. Tegen het einde van 2016 werd het modemerk vertegenwoordigd door meer dan 150 winkels in Nederland en België. De eerste stappen werden gezet om uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de VS. Eind 2016 werd in Las Vegas, Nevada, een film gemaakt die de essentie van het merk zou vastleggen. De film beeldt perfect uit waar het merk voor staat: plezier, vrienden en ten volle genieten van het leven.

  Een rebels gevoel naar boven brengen

  Colourful Rebel voegt een sprankje zorgeloosheid toe aan je garderobe. Met een selectie van coole, casual kledingstukken zoals T-shirts, jassen, sweatshirts en lingerie, brengt het merk een rebels gevoel naar boven bij elk van zijn collecties. Geborduurde motieven en kleurblokken zorgen voor de kenmerkende kleurrijke rebel-look. Met een klein startbudget om te gaan experimenteren met advertenties op Facebook, bouwde het merk binnen een jaar nieuw publiek op en steeg de omzet van zijn modellijn tot het 20-voudige. In slechts korte tijd cultiveerde Colourful Rebel een groot en loyaal publiek van jonge popcultuur liefhebbende rebellen en staat het inmiddels klaar om de wereld te veroveren!

  Naar boven