SUNFLAIR
6 item(s)
Volgen

SUNFLAIR voor leuke badmode van goede kwaliteit

SUNFLAIR maakt mooie badmode voor de vrouw die topkwaliteit wil. Het label is ontstaan in Duitsland en wordt ondertussen in vele landen, zowel binnen als buiten Europa, verkocht. De collectie van het modemerk staat vooral bekend om sexy, kleurrijke en stijlvolle modellen. De badmode is zowel voor dames als heren geschikt. In het assortiment vind je onder andere badpakken, bikini's en tankini's. Voor heren zijn er spannende slips en boxershorts. De kernwoorden van de collectie zijn sexy, zomerse lichtheid en chic. Je vindt vele verschillende kleuren, vormen en designs. Zodra je een badpak van het modemerk aantrekt, is het vakantiegevoel niet meer ver weg.

SUNFLAIR heeft oog voor detail

De collectie van SUNFLAIR blinkt uit door prachtig verfijnde details. Zo wordt er gewerkt met elastische synthetische vezels, die ervoor zorgen dat de badmode zich perfect om het lichaam vormt. Bovendien is de badmode maatvast en maakt SUNFLAIR gebruik van vernieuwende stoffen met de naam Sensitive en Beauty Form. Dankzij de vorm en de stoffen ziet je lichaam er slanker uit en ben je goed uitgerust uit voor een zwemtraining. Ook heeft het merk een speciale dierenprintcollectie. Badpakken met panter, zebra en slangenprints worden door het label omarmd. Ook is de retro trend weer helemaal terug met laag uitgesneden rug.

Comfort en betrouwbaarheid bij SUNFLAIR badmode

Het modelabel SUNFLAIR maakt gebruik van comfortabele stoffen waardoor je met een zelfverzekerd gevoel in je badkleding stapt. Huidvriendelijk draagcomfort is zeer belangrijk, je fijn voelen in de badkleding het hoogste doel. Bovendien zijn de bikini's, badpakken en tankini's zeer goed bestand tegen het chloorwater van het zwembad. De zwemmode van het label is bovendien zeer geschikt voor het strand. Ook is het leuk om bepaalde bikini's of tankini's met elkaar te combineren. Er is een zeer gevarieerd aanbod aan kleuren en vormen waardoor je iedere keer op een nieuwe manier aan het zwembad verschijnt.

Naar boven