Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5


TOM TAILOR Denim, stijl die bij je past

Houd je van casual met stijl? Dan is TOM TAILOR Denim het merk voor jou! Dit Duitse merk is al decennia lang een van de bekendste kledingmerken voor wie er elke dag goed uit wil zien. TOM TAILOR Denim staat, zoals de naam als zegt, voor denim, dus spijkerbroeken en spijkerjacks, maar ook heel veel andere kledingstukken. Stoere overhemden voor hem en haar, T-shirts in alle kleuren met vrolijke opschriften of originele prints. Comfortabele vesten van sweatstof en stijlvolle truien. Niet alleen denim dus, maar modieuze kleding die lekker zit. Kleding waarin je je goed voelt en waarin je jezelf kunt zijn. Dit merk blijft zichzelf en houdt tegelijk de laatste trends in de gaten. Zo zijn er jeans in verschillende fits en bewerkingen. Maar natuurlijk zit ook altijd de klassieke spijkerbroek in de collectie. Blijf trouw aan je eigen stijl!

TOM TAILOR Denim: sportief, casual en modieus

Het merk is opgericht in 1962, met als idee kleding van goede kwaliteit te maken voor iedereen, dus voor een toegankelijke prijs. Door het groots aan te pakken, waren de oprichters in staat om hoge kwaliteit te garanderen, en dat is nog steeds zo. TOM TAILOR Denim voelt gewoon goed, in alle opzichten. De kleding is casual maar ook sportief. Invloeden uit de watersport zijn soms te zien in patronen en kleuren, zoals wit en blauw. Ook andere sporten hebben de stijl van TOM TAILOR Denim beïnvloed. De inspiratie van de ontwerpers komt verder vooral uit het dagelijkse leven: deze kleding is bedoeld voor mensen als jij die oog hebben voor mooie dingen.

De beste outfits maak je met denim

De verschillende kledingstukken van TOM TAILOR Denim zijn goed met elkaar te combineren. Een jeans is sowieso een geweldig item: je kunt je ermee up of down kleden, voor een party of voor werk en studie. De vele stijlvolle T-shirts maken dat je er elke dag verzorgd uitziet. Ben je meer een overhemden-mens? Ook dan geldt: hoe meer van die trendy shirts je hebt, hoe beter. Zo zorg je voor je eigen, unieke stijl en weet je dat je er altijd goed uitziet. Op elk moment zo gekleed zijn dat je de situatie onder controle hebt, daarvoor moet je bij TOM TAILOR Denim zijn.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG