GROTE SUMMER SALE: tot -60% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van Schmuddelwedda1.447

Schmuddelwedda: speciale Noord-Duitse flair

Schmuddelwedda is een Duits merk dat trendy kleding maakt, waarmee je je zelfs tijdens regenachtige dagen goed voelt. Schmuddelwedda is een dochteronderneming van het in Hamburg gevestigde bedrijf DreiMaster, opgericht in 2010 door drie vrienden tevens ontwerpers. De driemaster, een oud zeilschip met drie masten, staat voor de drie Hamburgse vrienden die samenwerken om het koude en slechte weer van hun woonplaats te trotseren. Bovendien symboliseert het schip de reis van de drie creatieve geesten die zij ervaren tijdens hun reis door de modewereld. Het label staat voor innovatieve ontwerpen met veel creativiteit. Kleding voor slecht weer bestaat in hun ogen niet: met een jas van Schmuddelwedda behoud je zelfs in de smerigste motregen nog een goed humeur.

Schmuddelwedda staat voor trendy mode

Bij het ontwerpen van hun collecties oriënteren de ontwerpers van Schmuddelwedda zich niet alleen op de huidige trends, maar ook op individuele ontwerpen met een speciale Noord-Duitse flair. Altijd met een zekere maritieme touch, altijd met een beetje extravagantie en altijd met uitstekende materialen van de hoogste kwaliteit. Het label is vooral gericht op de atletische, jonge generatie. De designers maken voor dames, heren en kinderen een uitgebreide collectie kleding die beschermt tegen kou, vocht, wind en andere weersinvloeden. Tot de bestsellers behoren de kleurrijke, moderne regenjacks in een waterdicht ontwerp. Ze maken elke wandeling plezierig, zelfs wanneer het plenst. Ook de parka’s houden je warm, want deze worden van stevige materialen gemaakt die alles kunnen doorstaan. De meeste designs hebben een vrolijk kleurtje. Blauw, rood en geel zijn bijvoorbeeld geen uitzondering in de collecties, maar je kunt ook voor een neutrale zwarte jas gaan.

Kleding voor ieder moment

Schmuddelwedda is cool, mooi en nordic. De designs van het merk zijn bovendien veelzijdig. Je kunt hier namelijk items Vind geweldigeen die je op ieder moment van de dag kunt dragen. Naast de gebruikelijke jassen zorgen de designers er namelijk ook voor dat je warme fleecevesten, sweatshirts en tops kunt kopen. Deze hebben dezelfde kwaliteit die je van het label gewend bent. Zo kan je je ook warm en comfortabel voelen wanneer je niet in de buitenlucht bent. De stevige stoffen van alle items van Schmuddelwedda behouden hun vorm goed, dus je kunt jarenlang plezier hebben van je aanwinst.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 03-07-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG