Bernie Mev
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Bernie Mev
Instappers 'RIGGED FLY'
  € 49,90
  € 89,90

  Bernie Mev: gevlochten schoenen met de beste draageigenschappen

  Bernie Mev is een specialist in gevlochten schoenen. En dat betekent niet alleen lichte sandalen. Het merk ontwikkelt ook sneakers, sandalen, en pumps gemaakt van geweven materialen. Dankzij de uitstekende technologie zijn deze schoenen ongelofelijk flexibel, ademend, comfortabel en ook echt licht van gewicht. Iedereen die tevergeefs op zoek is naar schoenen met een blootsvoets gevoel heeft eindelijk de juiste schoen gevonden. Het label werd in 1975 in de Verenigde Staten opgericht. In die tijd begon het merk vooral met de verkoop van damesschoenen. Tegenwoordig worden de schoenen wereldwijd verkocht. Ook is de collectie nu uitgebreid met zowel heren- als kinderschoenen. Damesschoenen zijn wel nog steeds de hoofdactiviteit van Bernie Mev.

  Creatief ontwerp en constructie

  De schoenen van Bernie Mev zijn modern en stijlvol. Ze zijn ontworpen met veel aandacht voor detail. De schoenen dragen allemaal de typische signatuur van het bedrijf: ze zijn gemaakt van gevlochten materialen. Het merk slaagt hierin door gebruik te maken van unieke en innovatieve constructies en creatieve materialen. In de regel bestaat het boven- en binnenmateriaal uit textiel. De buitenzool is gemaakt van synthetisch materiaal. Dit zorgt ervoor dat de schoen robuust is en bestand tegen de eisen die het dagelijkse leven aan de schoenen stelt. De gevlochten delen geven de schoenen een heel speciale uitstraling, die overal een blikvanger is. Dankzij het lage gewicht creëert het een vederlicht draaggevoel dat uniek is. Je kunt deze schoenen gemakkelijk de hele dag door dragen, omdat ze niet zwaar aanvoelen. Geen vermoeide voeten en kuiten aan het einde van de dag met Bernie Mev.

  Bernie Mev: modern ontmoet klassieke stijlen

  De gevlochten delen van de schoenen zijn met de hand gemaakt en hierdoor zijn ze zeer elastisch. Samen met de traagschuim inlegzolen van het merk worden zeer flexibele schoenen gecreëerd. Qua fashionlijn overtuigt Bernie Mev door klassieke Europese stijlen met een vleugje moderne technologie. De ontwerpen zijn innovatief en passen bij een actieve levensstijl. De ontwerpers ontwikkelen graag normale schoenmodellen, maar er zijn ook veel kleurrijke schoenen in de collectie terug te vinden. Deze zorgen voor lentegevoel en passen perfect in het warme seizoen, omdat je voeten in de luchtige schoenen van Bernie Mev kunnen ademen.

  Naar boven