Bandeau bikini's73

Je hebt alle producten uit de categorie Bandeau bikini's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Bikini sets

Bandeau bikini: een zomerse look

Bikini's zijn er in alle soorten en maten. De bandeau bikini is een van de meest speelse modellen. Wat is een bandeau bikini precies? Deze badkleding heeft over het algemeen geen bandjes en ook geen voorgevormde cups. Hierdoor lijkt de strapless bikini als een soort band om je heen te zitten. Natuurlijk is ieder model wel aangepast aan het vrouwelijk lichaam, zodat vrouwelijke vormen goed tot hun recht komen in bandeau bikini's. Het grote voordeel van een strapless bikini is dat je egaal bruin kunt worden, maar dat je ook een strandjurk over je bikini aan kunt doen zonder zichtbare bandjes.

Een strapless bikini in jouw stijl

Een nieuw kledingstuk hoort altijd bij je persoonlijke stijl te passen. Dat geldt natuurlijk ook voor een bandeau bikini. Het model van je strapless bikini hangt af van de manier waarop jij hem wilt gaan dragen. Ben je op zoek naar een zomers exemplaar dat je combineert met een los strandjurkje en comfortabele sandalen? Zoek dan een bandeau bikini uit met een vrolijke print. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt, want op het strand is kleur een must. Vind je het juist belangrijk om badkleding te dragen die er verfijnd en elegant uitziet? Ga dan op zoek naar een bandeau bikini in een neutrale kleur. Bij deze items zou je zelfs sieraden kunnen dragen, zodat je helemaal stijlvol op het strand ligt.

Bohemian bandeau bikini's

De populairste soort bandeau bikini is misschien wel het bohemian model. Deze stijl draait vooral om losse stoffen, vrolijke bedeltjes, versiersels en fleurige prints. Je kunt allerlei verschillende strapless bikini's vinden die bij de bohemian stijl horen. Dat is niet gek, want deze stijl past perfect bij de gezellige sfeer die je op het strand vindt. Wil jij je graag zo zomers mogelijk kleden? Zoek dan een casual bandeau bikini uit met verschillende vrolijke accenten. Je hoeft niet meteen voor de opvallendste kleuren te gaan, aangezien de vorm en de versieringen van de bandeau bikini meestal al vrolijk genoeg zijn.