Triangel bikini's144

De triangle bikini: perfect op het strand

Kijk je ook zo ontzettend uit naar de eerste dag waarop je weer van de zon kan genieten? Koop alvast je triangle bikini en trek hem aan zodra zich een mogelijkheid aandient. Heb je een fijne strandvakantie voor de boeg of wacht je tot je het Nederlandse strand onveilig kan gaan maken? Zorg dat je goed bent voorbereid en je bikini plus bijpassende outfit vast klaar hebt liggen. Wij geven je graag wat tips om straks helemaal in stijl het strand op te kunnen met je favoriete triangle bikini.

Welke beach bikini past bij jou?

Het fijne van een triangle bikini is dat hij je veel bewegingsvrijheid geeft. De top bestaat uit twee driehoekige lapjes stof, die met touwtjes bij elkaar worden gehouden. Vooral vrouwen met wat kleinere borsten kiezen voor deze bikini, aangezien de borsten minder ondersteuning krijgen. Het leuke is dat er tegenwoordig ook triangle bikini's bestaan met beugels, zodat ook vrouwen met grotere borsten ze makkelijk kunnen dragen. Ook hebben steeds meer triangel bikini's voorgevormde cups, die steun geven aan je borsten en ze bovendien een beetje pushen. Of kijk uit naar de supermooie modellen die support bieden aan de buitenkant van je borsten. Ze maken je borsten wat voller en ronder. Kies als je wat voller bent voor een triangle bikini met wat bredere banden, in plaats van touwtjes die snijden in je nek en rug.

Tips voor het dragen van een triangel

Wil je je lijf optimaal laten bruinen? Maak van je triangle bikini een bandeau top door het nekbandje niet in je nek maar op je rug vast te knopen. Dit doe je door de bandjes onder je oksels door naar achteren te dragen. Dit staat ontzettend leuk en is prettiger voor je nek en schouders. Een mooie triangle bikini kan je makkelijk met andere zomerkleding combineren. Draag hem met een mooie sarong en een grote flaphoed. Ben je een sportief type? Draag je bikinitop dan op een kort spijkerbroekje met een pet. Of draag een broekje in een andere print of kleur dan die van je triangle bikini top, succes gegarandeerd!