Zwemshorts voor dames25

Je hebt alle producten uit de categorie Zwemshorts gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Zwemkleding

Zwemshort voor dames: comfortabel en cool

Op het gebied van badkleding heb je eindeloos veel keuzes. Een zwemshort voor dames is de perfecte balans tussen een bedekte zwemoutfit en een bikini. Deze zwembroekjes zijn iets groter dan het gemiddelde bikinibroekje, waardoor je benen en je billen beter bedekt zijn. Het kan zijn dat dit de reden is om een zwemshort voor dames te kopen, maar deze items zien er ook gewoon heel cool uit. Het grote voordeel van een zwemshort voor dames is dat je die gewoon met een T-shirt kunt combineren wanneer je even een drankje op het strand wilt halen. Je hebt dus op vakantie geen strandjurkje nodig om je te bedekken en je kunt met je zwemshort coole combinaties maken.

Voel je zomers in je zwemshort

De populairste zwemshort voor dames is een model dat lijkt op boyshorts. Deze zwembroekjes hebben iets langere pijpjes dan een gemiddeld bikinibroekje maar tegelijkertijd sluiten ze wel nauw aan. Je kunt een exemplaar uit zoeken dat bij je bikinitopje past, maar ook gewoon mixen en matchen. Zo is het leuk om een vrolijk gekleurde zwemshort voor dames te combineren met een zwarte of witte top. Hierdoor houd je je zwemoutfit wat rustiger. Het is natuurlijk ook niet verkeerd om een fleurig model uit te zoeken dat straalt in de zon.

Een baggy dames zwemshort

Vind je het leuk om je stoer en casual te kleden? Dan is een baggy zwemshort voor dames een stijlvolle optie voor jou. Deze zwemshorts zien er super cool uit. Deze baggy zwembroeken hebben het juiste model om je vrouwelijke vormen te accentueren, maar tegelijkertijd zijn ze wijd en comfortabel om in rond te lopen. Een van de leukste manieren om deze zwemshort voor dames te combineren is met een bikinitop. Zo combineer je een vrouwelijk item met een stoer kledingstuk. Het leuke aan baggy zwemshorts is dat ze heel kleurrijk kunnen zijn. Vooral op het strand kan je alles uit de kast halen en fleurige bloemenprints dragen. Natuurlijk kan je ook een zwemshort voor dames kiezen die er wat rustiger uitziet.