Grote cup bikini's360

Bikini in grote cupmaat: essentieel voor de zomer

Een bikini in een grote cupmaat is een musthave voor dames met vollere borsten die er in de zomer hip uit willen zien op het strand of aan het zwembad. Met cupmaten tot 4 keer XL is er een ruime keus, afhankelijk van jouw cupmaat. Dat is prettig want zo ben je verzekerd van een goed zittende bikini waarin je prima kunt bewegen zonder dat je per ongeluk je bovenstukje verliest. Zo kun je zorgeloos en optimaal genieten van een luie strandvakantie of een dagje in een aquapark met wildwaterbanen. En dankzij de diverse modellen, kleuren en prints zie je er bovendien ook oogverblindend uit. Laat die zomer maar komen want jij bent er klaar voor!

Bikini met grote cup biedt extra comfort

Niks is vervelender dan badmode die niet goed zit. Met een bikini in een grote cupmaat heb je dit probleem niet. Geen knellende bandjes omdat een bikini te klein is. Maar ook niet een te groot model waarin je borsten gaan hangen en je het risico loopt dat de boel afzakt en je daardoor meer van jezelf laat zien dan je zou willen. Met een bikini in een grote cupmaat weet je zeker dat je badmode draagt in de juiste maat die comfortabel zit en genoeg steun geeft. En daarmee hoef je niet in te leveren op je gevoel voor stijl want tegenwoordig bestaan er genoeg bikini's in een grote cup die er super trendy uitzien.

Grote cupmaten: een ruime keus aan prachtige bikini's

Ben je op zoek naar een bikini in een grote cupmaat? Er zijn een aantal zaken waar je dan op kunt letten. Met een beugel bikini ben je verzekerd van voldoende steun. Je kunt ook een bikini dragen in halter model, als die van een stevige stof is gemaakt. De klassieke triangel bikini is wat minder geschikt voor een goed gevuld decolleté omdat de stof meestal wat slapper is en de borsten dus niet zo goed worden ondersteund. Verder investeer je voor een bikini in een grote cupmaat vaak wat meer dan voor een standaardmodel zonder extra steun, maar zo heb je gegarandeerd een prachtig silhouet wanneer je flaneert op het strand!