Bikini broekjes1,054

Bikini broekjes: comfortabel en trendy op het strand

Bikini broekjes vormen de basis van prettige badmode waarin jij je comfortabel voelt en er tiptop uitziet aan het zwembad of op het strand. Het bovenstuk van een bikini krijgt bij de keuze van de perfecte badkleding terecht veel aandacht, maar vlak het belang van een goed bikini broekje niet uit. Dat bepaalt namelijk voor een groot deel jouw silhouet. Dan gaat het niet alleen om het materiaal maar ook de kleur en de pasvorm. Alles moet kloppen, wil jij er in de zomer zelfverzekerd bijlopen. En dankzij de ruime keuze kun je ook nog eens eindeloos combineren. Tegenwoordig koop je bovenstukjes en bikini broekjes namelijk los, dus zit je niet meer vast aan één stijl.

Bikinibroekje: laat jouw silhouet prachtig uitkomen

Wil je zeker weten dat je de juiste bikini broekjes kiest? Weet dan welke pasvorm aansluit bij jouw lichaamsbouw. En vergeet daarbij de maat niet. Gelukkig loopt het assortiment aan bikini broekjes van XXS tot en met 4XL. Dus ook wanneer je een zeer kleine maat hebt of juist meer rondingen zul je altijd een passend bikini broekje vinden. Je bent wellicht geneigd om een broekje te kiezen dat de hele bilpartij bedekt, maar zo lijken die juist groter. Een cheeky of latin model laat de billen ronder maar ook kleiner lijken. Liefhebbers van een sportief ogend bikini broekje zullen plezier hebben aan een hipster model. En met een high waist variant creëer je een prachtige taille en camoufleer je een buikje.

Bikini onderstuk: lekker variëren

Het voordeel van mixen en matchen is dat je zelf bepaalt of je een onderstuk in een effen kleur draagt of dat je het broekje juist de show zal laten stelen. Dit hangt ervan af wat jouw stijl is en wat je wel of juist niet wil laten zien. Het voordeel van bikini broekjes in donkere kleuren is dat ze overal bij passen en dat ze helpen camoufleren, doordat de aandacht uitgaat naar een bovenstuk met een grafische print met veel kleur. Andersom werkt dit natuurlijk ook: wanneer je van boven goed bedeeld bent maar dit toch wil intomen, kies je juist voor een opvallend bikinibroekje om de aandacht af te leiden. Schaf je meerdere bikini broekjes aan, dan creëer je in een handomdraai diverse beach looks.