Korsetten11

Je hebt alle producten uit de categorie Korsetten gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Lingerie

Korset: sexy en vrouwelijk

Vroeger werd een korset door bijna alle dames gedragen. Deze kledingstukken werden dan ook als het toppunt van vrouwelijkheid gezien en daar is weinig verandering in gekomen. Deze stevige kledingstukken zorgen ervoor dat je natuurlijke vrouwelijke vormen nog beter tot hun recht komen. Je taille wordt geaccentueerd en je borsten krijgen extra ondersteuning, waardoor dit item vooral als een erg sexy kledingstuk wordt gezien. Een korset hoort tegenwoordig niet meer thuis bij de basic items die we iedere dag dragen, maar je kunt dit kledingstuk wel gebruiken om je af en toe net iets vrouwelijker te voelen. Zo zijn korsetten de perfecte aanvulling op je lingerie.

Stevige korsetten met extra ondersteuning

Traditioneel gezien zijn korsetten voorzien van baleinen. Dit zijn stevige metalen of plastic strips die het korset in de gewenste vorm houden. Dankzij deze baleinen is het kledingstuk extra stevig en kan je je lichaam echt op een strakke manier insnoeren. De meeste baleinen zijn flexibel genoeg om je er gemakkelijk in te kunnen bewegen. Vind je het fijn om je iets comfortabeler te voelen, maar wil je ook de ondersteuning die je van korsetten gewend bent? Zoek dan gewoon een mooi exemplaar uit dat van stevige stof is gemaakt. Stoffen zonder stretch behouden hun vorm goed en kunnen je alsnog de strakke vorm geven die je van een korset zou verwachten.

Verrijk je lingerie met een zacht korset

Het dragen van een korset hoeft niets te maken te hebben met stevigheid en ondersteuning. Het is bijvoorbeeld ook gewoon een sexy kledingstuk dat je in combinatie met je favoriete lingerie kunt dragen. Zoek voor dat doel een dun exemplaar uit dat van een zachte, elastische stof wordt gemaakt. De kleuren van korsetten kunnen nogal variëren. Je kunt het eenvoudig houden door voor een zwart of wit exemplaar te gaan, maar je kunt ook wat extra kleur aan de look geven door een rood of roze korset uit te zoeken. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt. Combineer het korset met een paar mooie jarretels en hoge pantykousen en je hebt een ontzettend sexy outfit.