Reell
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Reell
Broek 'Shell Tech Pant'
  € 69,90
  € 99,90

  Reell: innovatief en uniek

  Reell biedt de toffe streetwear voor mannen aan. In 1997 werd het label in Nederland opgericht. De intentie van het mannenmerk was duidelijk. Zij wilden namelijk een functionele broek ontwikkelen van hoge kwaliteit, die zowel comfortabel als stijlvol is. Ook tegenwoordig streeft het trendy label ernaar om authentieke producten te ontwerpen. Daarbij zijn perfect vallende pasvormen en een onopvallende stijl kenmerkend voor de collecties van dit bedrijf. Het fashionlabel vindt veel inspiratie voor zijn items in jonge, urban gemeenschappen. Bovendien haalt het label zijn creativiteit uit extreme sporten, muziek en kunst. Het is dan ook geen verrassing dat het merk zelfs enkele dj's, artiesten en een skateteam sponsort. Wat vooral duidelijk is, is dat dit merk jong, fris en vernieuwend wil zijn.

  Reell combineert stijl en comfort

  Verreweg de belangrijkste items in de collecties van het trendy modemerk zijn de stoere broeken. Het assortiment beschikt bijvoorbeeld over tal van toffe denims die iedere urban trendy man een perfect uiterlijk geven. Het bedrijf kiest er hierbij voor om een ruim aanbod aan modellen te presenteren. Zo kan een man voor zowel een slimfit als een recht model tot een brede allrounder bij Reell terecht. Voor mannen die niet van jeans houden, zijn er ook broeken van zachtere stoffen in het assortiment beschikbaar. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan joggingsbroeken of chino's. Ook in de zomer, als het warm is, biedt het kledingmerk voldoende keuze. Zo beschikt het label over broeken van luchtige stoffen, die koel aanvoelen op de huid. Daarnaast heeft het mannenmerk diverse korte broeken in het aanbod.

  Stijlvol van top tot teen

  Na de oprichting van het bedrijf in 1997 is Reell uitgegroeid tot een internationaal merk. Zo is de kleding op dit moment populair in heel Europa en Rusland. Daarbij staat voor het label nog altijd innovatie voorop. Naast het uiteenlopende assortiment aan broeken presenteert het bedrijf ook lichtgewicht tops, shirts en jassen. Ook beschikken ze over een grote accessoireslijn. Hierbij kun je denken aan caps, hoeden en tassen. Veelal gebruikt het merk daarbij stoere kleuren. Zo vind je bijvoorbeeld veel grijs, zwart en beige. Hierbij kiest het bedrijf voor hoogwaardige stoffen, relaxte designs en innovatieve details. Reell is een perfect merk voor de liefhebber van stijl en functionaliteit.

  Naar boven