Shorts: casual en zomers

In de zomer is het tijd om je gebruikelijke spijkerbroek om te ruilen voor je shorts. Deze korte broeken zijn namelijk veel frisser en passen ook nog eens perfect bij de casual stijl die je in de zomer ziet. Deze items worden van uiteenlopend materiaal gemaakt. Denim shorts zijn populair, maar je kunt ook gaan voor een exemplaar van katoen of sweatpants shorts. Ook de lengte van ieder model verschilt. Soms is het leuk om vrolijke bootyshorts te dragen, maar voor een professionele outfit kan je beter voor een korte broek tot op je knie gaan.

Zomerse korte broeken voor zonnige dagen

Shorts zijn het perfecte kledingstuk voor warme dagen. Deze items zijn gemakkelijk te combineren met verschillende casual kledingstukken. Zo voel jij je in de zomer heel comfortabel . De populairste korte broeken worden gemaakt van denim. Dat is niet voor niets, want deze items kan je combineren met vrijwel alle tops die je mooi vindt. De combinatie met een T-shirt is een klassieker, maar je kunt je outfit ook net wat eleganter maken door de look compleet te maken met een zwierige blouse. Breng je een dagje op het strand of in de stad door? Combineer het geheel dan met een paar zomerse sandalen. Moet je naar het werk? Dan kan je het beste comfortabele ballerina's kiezen.

Vrolijke en opvallende shorts voor dames

Denim shorts zijn klassiekers, maar je kunt ook spelen met het uiterlijk van je korte broeken. Kies bijvoorbeeld eens een model met een opvallende print. Een groot deel van deze unieke shorts worden gemaakt van katoen. Deze stof is licht en luchtig en daarom perfect voor warme dagen. Modellen met een drukke print zijn perfect voor de bohemian look. Deze items complementeer je het beste met fleurige shirts en sieraden met veel bedeltjes, touwtjes en steentjes. Houd je het geheel liever wat rustiger? Maak dan je opvallende short dan tot middelpunt van je outfit en combineer deze met enkele simpele basics. Bij opvallende shorts heb je maar weinig extra accessoires nodig.