Chino's voor dames376

Chino: voor een zakelijke of casual uitstraling

De chino is een stevige broek van dun katoen en is veelal licht van kleur. Deze broek oogt netter dan een spijkerbroek, maar is niet zo chic als een pantalon. Dit maakt hem geschikt voor diverse doeleinden. Oorspronkelijk was de chino een camouflagebroek in het leger. Tegenwoordig wordt de broek vooral gedragen bij zomerse temperaturen. De katoenen broek geeft namelijk de nodige verkoeling. Er zijn zowel lange als driekwart chino's verkrijgbaar in een zandkleur of diverse andere kleuren. De broek vormt een goede basis voor zowel een zakelijke als een casual outfit. Dit maakt de chino tot een aantrekkelijk kledingstuk.

Combineer deze comfortabele broek met andere mode-items

De chino is te combineren met talloze andere kledingstukken. Voor een zakelijke uitstraling trek je deze broek aan in combinatie met een nette blouse, een sierlijke sjaal en hoge naaldhakken. Daarmee creëer je een opvallende outfit en maak je ongetwijfeld een goede indruk op klanten. Overigens past een colbert ook mooi voor een nette uitstraling. Voor een meer casual uitstraling combineer je een chino met een top en pumps. Superfijn om in het weekend te dragen of tijdens een high tea met je moeder of beste vriendin. Zoek de juiste accessoires erbij en je outfit is compleet.

Tips bij je keuze voor deze stoffen broek

Houd bij de aankoop van een chino je doel goed voor ogen. Bedenk welke outfit je wilt creëren met de broek, of kies juist een item waarmee je meerdere kanten op kan. Het gaat er in ieder geval om dat je een basis neerzet waarmee je eindeloos kunt combineren. De mogelijkheden zijn ongekend en dit maakt de chino tot een geliefde broek. Voor een sportieve look draag je hem bijvoorbeeld in combinatie met teenslippers, ideaal voor op het strand. Ontwikkel daarom je eigen stijl en klasse met deze broek en ontdek wat goed bij jou past. Met de chino sluit je aan bij het trendy modebeeld van nu, dus doe er je voordeel mee.