Cargobroeken voor dames122

Cargo broeken, van werkkleding tot it-item

Cargo broeken duiken steeds vaker op in het straatbeeld. En dat is niet verwonderlijk! Met deze hippe, comfy broeken kan je immers alle kanten uit. Maar wist je dat deze broeken al enkele decennia meegaan? Ze zijn immers gebaseerd op het uniform dat sinds jaar en dag zo kenmerkend is voor arbeiders, met grote, handige zakken aan de zijkant om klein gereedschap snel in op te brengen. Gelukkig heeft dit kledingstuk intussen enkele wijzigingen ondergaan: de eerder vormloze, puur praktische modellen maakten plaats voor een vrouwelijke, stijlvolle pasvorm. De zijzakken zijn niet verdwenen, maar een maatje kleiner geworden. Zo werden cargobroeken in een mum van tijd echte musthaves, onmisbaar in elke kledingkast.

Cargobroeken voor dames: stoer én sexy

Hou je van een sexy stijl, met hoge hakken, doorzichtige tops en geklede mantels? Dan laat je de cargobroeken misschien in eerste instantie links liggen. Maar vergis je niet: deze op het eerste zicht stoere broeken zijn erg veelzijdig. Akkoord, de broeken met legermotief zijn misschien wat minder geschikt voor een afspraak bij de bank of een sollicitatiegesprek (tenzij je natuurlijk in een modebewuste sector aan de slag kan!). Maar voor zowel een avondje uit, een date met je nieuwe liefde of een namiddagje heerlijk shoppen met vriendinnen komt de cargo broek uitstekend van pas. Combineer ze met een losvallend t-shirt voor een casual look, of met hoge sandalen en een diep decolleté wanneer je voor een verleidelijke stijl kiest.

Shop cargo broeken tegen diverse prijzen

Met prijzen van broeken kan het werkelijk alle kanten uitgaan. Soms doe je een koopje en tik je voor vijftig euro een broek op de kop, dan laat je je weer gaan en koop je een broek voor een veelvoud van dat bedrag. Beste dames, je had het wel kunnen denken: hetzelfde geldt natuurlijk voor cargo broeken. Overweeg je om er eentje aan te schaffen? Onthou dan dat je deze broek het hele jaar door kunt dragen. Of je ze nu ’s zomers of ’s winters aankoopt, het is altijd een goede investering. Check meteen ook of je alle essentials op voorraad hebt: een warm gebreid vest voor de frissere zomeravonden, een fleurige blouse voor een zonnige lentedag en een knuffelzachte trui voor in het najaar.